Webprogrammeur Spraak- en muzieklab
Universiteit van Amsterdam
Kloveniersburgwal 48, 1012 CX, Amsterdam
3 dagen geleden

De van de heeft per 1 februari een vacature voor een webprogrammeur voor het spraak- en muzieklab. Al het onderzoek bij Geesteswetenschappen vindt plaats binnen een van de zes .

Hou je van het ontwerpen en implementeren van interactieve websites voor verschillende platforms (desktop, smartphone, tablet)?

Zou je graag in een spannende academische omgeving willen werken? Ben je iemand die goed overzicht kan houden en goed kan samenwerken?

Wat ga je doen?

Als webprogrammeur werk je aan het ontwikkelen van online experimenten in de vorm van aantrekkelijke games, luisterexperimenten, vragenlijsten, en andere vormen van online onderzoek, ter ondersteuning van onderzoekers op het gebied van muziek en spraak.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de vereiste privacyprotocollen en systemen voor research data management.

Je werkt nauw samen met collega’s van het ILLC op het gebied van muziek ( en ) en van het ACLC op het gebied van spraak ( en ).

Specificaties

 • max. 11.4 uur per week
 • €2920 €4402 per maand
 • Amsterdam
 • Universiteit van Amsterdam (UvA)

  Functie-eisen

  Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring met een of meerdere web-programmeeromgevingen (Django, Shiny), relevante programmeertalen (Python, JavaScript) en besturingssystemen (macOS, CentOS), inclusief het behandelen en streamen van audio en multimedia;
 • up-to-date met diverse moderne softwareontwikkelingsplatforms (Git / Github), agile processen (Scrum) en databeveiliging (RDM).
 • Interesse in taal- / muziekonderzoek en citizen science sterkt tot aanbeveling.

  Ons aanbod

  De geselecteerde kandidaat wordt tijdelijk aangesteld als ICT-ontwikkelaar 4 of 3, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.

  Het betreft een tijdelijk contract van 11.4 uur per week (0.3 fte) voor de duur van 2 jaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van onderzoekers van het ACLC en het ILLC.

  Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, minimaal €2.920 en maximaal €4.402 bruto per maand bij een volledige contractomvang van 38 uur per week (conform schaal 9 of 10, ).

  Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

  Wij bieden je een professionele en inspirerende werkomgeving die gericht is op leren van en met elkaar. Naast een open, informele en aangename werksfeer bieden wij prima arbeidsvoorwaarden.

  Werkgever

  Universiteit van Amsterdam

  Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de een intellectueel knooppunt binnen Nederland.

  De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde.

  Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.

  De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen.

  Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier