Technical Marketing & Sales Support Engineer
Teqoia
Eindhoven, Nederland
9 dagen geleden

Ondersteuning bieden bij bekendheid vergaren bij potentiële klantenVerzorgen van commercieel-technische documentatie en correspondentie over producten, diensten en de organisatie ter algemene profilering & positioneringSamenstellen van informatiepakket voor nieuwe klantenRegistratie van organisatie op de Approved Vendor Lists van bestaande en potentiële klanten verzorgen en bijhoudenMarktinformatie (Concurrentie, klanten, economie van doellanden etc.

vergaren en bijhoudenOndersteuning bij de organisatie van commerciële activiteiten zoals beursdeelnames en trainingenOndersteuning in aanvraag-

offerte- en ordertrajectenBestuderen, analyseren en beoordelen van de gestelde eisen en wensen van potentiële opdrachtgevers en de afspraken die door accountmanagers of lokale partners reeds gemaakt zijnBepalen van kansen en risico’s van de aanvraag en een intern advies uitbrengen over wel of niet en hoe aan te biedenInformatie van alle afdelingen verzamelen om technische en commerciële aanbiedingen tijdig te maken, te versturen en op te volgen en daarmee de inhoudelijke klantvraag te beantwoordenOpstellen van technische basisconcepten met bijbehorende kostprijs voor offertevoorstel op basis van gestelde of afgesproken technische eisen en eisen t.

a.v. levertijd.Meedenken over nieuw te ontwikkelen producten en dienstenHerkennen van veranderende klantwensen en deze informatie omzetten tot functionele vraagstukken die bij R&D en / of Inkoop worden ingediend voor de ontwikkeling en / of sourcing van nieuwe productenUitwerken van commerciële productdocumentatie in het proces van productontwikkelingOndersteunen bij interne en externe introductie van nieuwe producten en dienstenBij onze opdrachtgever werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen.

Ze bieden je een afwisselende functie in een collegiale en prettige werkomgeving, met volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Ze geven ruimte om initiatieven te ontplooien, zodat je jouw persoonlijke ambities waar kunt maken. Vanzelfsprekend is het salaris prima in orde en bieden ze uitstekende opleidingsplannen, doorgroeimogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Afhankelijk van profiel, ervaring en opleiding is een vast contract bij start niet uitgesloten.Een aantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand € 3000 / 3500,-

 • afhankelijk van ervaring en opleiding;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder;Een goede reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;Ontwikkelingsmogelijkheden;Laptop / tablet / telefoon (indien nodig)Begeleiding en carrière advies;Vast contract bespreekbaar;
 • Opleidingsmogelijkheden;Overname studieregelingen;De organisatie is actief in het plaatsen van turn-key off grid systemen ten behoeve van energievoorziening.

  Ter ondersteuning van de Sales Officer zoeken wij een Technical Marketing & Sales Support Engineer met affiniteit voor techniek.

  De ondersteuning vertaalt zich in het verbinden van kennis van verschillende afdelingen en personen die betrokken zijn bij het aanbiedingstraject.

  Daarnaast behoort het ondersteunen van de accountmanagers en lokale partners (agenten) bij het realiseren van de omzet- en order intakedoelstellingen tot de doelstelling.

  Afdeling : Marketing & Sales SupportRapportering aan : Teamleader Marketing & Sales Support

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier