Tekenaar/ Matrijzenmaker
LMH Engineering
Zaandam, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Tekenaar / Matrijzenmaker

Wat ga je doen?

Je pakt een job aan als Tekenaar / Matrijzenmaker. De organisatie ontwikkelt allerlei spuitgietonderdelen uit kunststof, die gebruikt worden in vrijwel alle industrieën.

Hiervoor dienen klant specifieke mallen / matrijzen te worden ontwikkeld. Een kunst waarvan de huidig directeur / eigenaar echt zijn passie en vak heeft gemaakt.

Ook heeft hij een tekenaar in dienst, van wie hij graag heeft dat jij op den duur het stokje overneemt. In de rol zul jij niet alleen tekenen en mallen uitwerken, maar ook zelfstandig (leren) mallen van nul af aan te ontwerpen en ontwikkelen! Je schakelt met een (nieuwe) klant over welk eindproduct zij nodig hebben, hoeveel productie er moet komen, hoe zij jouw oplossing(en) willen toepassen en ontwikkelt vervolgens een 100% specifieke mal / matrijs.

Naast het digitaal ontwikkelen ben je betrokken bij het daadwerkelijk helpen produceren. Wat betekent dat je de mal helpt ontwikkelen, test, de CNC machine leert programmeren etc.

Een allround functie voor een mechanisch techneut die het leuk vindt een (nieuw) vak te leren.

Wel belangrijk dat jij het dus leuk vindt je kennis van 3D ontwikkeling in te zetten, maar niet op zoek bent naar een office-functie.

Jij zult de helft van de tijd op de productieafdeling te vinden zijn om "de handen uit de mouwen te steken".

Wat wordt jou geboden?

 • Een net salaris dat we in overleg vaststellen, afhankelijk van wat jij aan kennis meebrengt. Uitkomend tussen €2800-2900 / €4500 p / maand.
 • Een omgeving waarin jij 1-op-1 alle kennis van de directeur en andere ervaren collega bijgebracht zult krijgen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskosten, pensioen en vakantiedagen volgens CAO Metaal.
 • Het doen van verschillende cursussen / het ontwikkelen van jouw skills.
 • Open werkomgeving waar met een klein team hard word gewerkt aan kwalitatief hoogstaande oplossingen.
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Afgeronde opleiding in technische richting (WTB, metaalbewerking of vergelijkbaar)
 • Idealiter enkele jaren werkervaring
 • Affiniteit met productietechnieken / CNC / matrijzen is een vereiste.
 • 3D Ervaring + Kennis - Inventor / Solid Works / Autocad
 • Beheersing van Nederlandse + Engelse taal
 • Waar ga je werken?

  In de rol van Tekenaar / (toekomstig) Matrijzenmaker sluit jij je aan bij een klein, hardwerkend bedrijf dat zich al 35+ jaar specialiseert in moderne productietechnieken.

  Wat vroeger nog conventioneel werd gedraaid / gefreesd is tegenwoordig vervangen door een modern machinepark dat mallen / matrijzen ontwikkeld uit hoogwaardig materiaal.

  Het kunststof spuitgieten is een kunst op zich, maar het van nul af aan ontwikkelen van de matrijzen om dit mee te doen nog meer.

  Ben jij een nijverheidsliefhebber die het uitdagend vindt een vak te leren / zich verder in dit vak te ontwikkelen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Dit bedrijf wil de tijd nemen jou te ontwikkelen, jouw kennis / skills op het gebied van 3D ontwikkelen in te zetten jouw expert en specialist in je vak te maken tijdens de komende 10 jaar.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of tessa.

  beijlevelt lmhengineering.com.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon, share de vacature en we zullen je op gepaste wijze belonen.

  Arbeidsvoorwaarden

  €2800 - €4500 per maand + CAO metaal

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier