Wil jij een baan tot je pensioen?
Werktalent
Oosterhout, NL
2 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een van de twee vestigingen in Nederland (Drachten is tweede locatie). Op de locatie te Oosterhout direct aan het Wilhelminakanaal staat een zeer geavanceerde bedrijfshal van 52.

000 m2 waarin stalen balkprofielen, platen, stafstaal en buisprofielen worden ontvangen, opgeslagen en eventueel bewerkt middels diverse cnc bestuurde bewerkingsmachines zoals zaagmachines, straalmachine voorzien van een spuitlijn met watergedragen lasprimer, boorinstallatie en knikmachine.

Ze zijn is volop in ontwikkeling en om deze positieve veranderingen te kunnen blijven waarmaken zijn wij ter uitbreiding op zoek naar : Loodsmedewerkers in 2-ploegendienst.

Functieomschrijving

Als loodsmedewerker / logistiek medewerker ben je fulltime in een 2-ploegendienst werkzaam met bovenloopkranen en diverse machines.

Je wordt stap voor stap getraind op verschillende onderdelen en draagt uiteindelijke zorg voor het laden / lossen / orderpicken van de staal profielen, buizen, balken, platen van boten / vrachtwagens en bewerkt de producten door gebruik te maken van de verschillende computer gestuurde machines.

Daarnaast voer je diverse algemene werkzaamheden uit en maak je gebruik van de bovenloopkranen. Je bent onderdeel van een team en zorgt samen met je collega’s voor een vlotte en veilige afhandeling van de verschillende taken in je shift.

Functie-eisen

 • Je bent op korte termijn full-time beschikbaar
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km van Tilburg (Breda, Oosterhout, Dordrecht, Den Bosch)
 • Je hebt gevoel bij of werkervaring in een metaalomgeving (schoolverlater met metaalachtergrond mag ook)
 • Je kan veilig werken met of wil veilig leren werken diverse metaalbewerkingsmachines (computergestuurd)
 • Werkervaring met een bovenloopkraan is zeker welkom maar kan ook intern getraind worden inclusief certificaat (VVL / veilig hijsen).
 • Werkervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of productiemedewerker in een grove omgeving is een pre.
 • Kunnen en willen werken in een 2 ploegendienst is noodzakelijk
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring, opleiding, wensen / eisen, maar ligt normaliter voor een starter tussen 1600 en 2200 bruto per maand exclusief toeslagen.

  Daar komt 12,5% ploegentoeslag bij over alle gewerkte uren + een verrekende 13e maand. Daarnaast kan je door interne trainingen en coaching on the job door ontwikkelen tot allround loodsmedewerker in de staalbranche met een vast dienstverband.

  Sollicitatieprocedure

  Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert werktalent.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier