Accountmanager
Nett Staff
Leeuwarden, NL
20 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

ACCOUNTMANAGER LEEUWARDEN

Wij zijn Nettstaff. De uitzendorganisatie voor elektro- en installatietechniek en tevens het snelst groeiende flexbedrijf van 2018! Kom jij ons team versterken als accountmanager?

Wil jij meebouwen aan nieuwe vestigingen van Nettstaff, een snelgroeiend detacherings- en uitzendbureau voor de techniekbranche?

Dan is dit je kans! Momenteel zijn we namelijk op zoek naar ambitieuze accountmanager voor onze vestiging in Leeuwarden.

De functie

Bij Nettstaff heb je een 360 graden-rol, waarbij de nadruk ligt op zowel sales als recruitment. Dit betekent dat je zelf een klantenportfolio opbouwt door middel van acquisitie en dat je dit klantennetwerk onderhoudt en verder uitbouwt.

Alle vacatures die je binnen weet te halen, probeer je vervolgens zelf in te vullen. Uiteindelijk beheer je jouw eigen poule van medewerkers die je continu aan de gang probeert te houden.

Je werkt samen met je collega-accountmanagers op de eigen vestiging, maar ook op de andere vestigingen.

Als accountmanager krijg je veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief, waardoor je écht een verschil kunt maken.

Een interessante functie voor ambitieuze professionals die houden van scoren en daarmee, bovenop een basissalaris, een mooie bonus in de wacht willen slepen.

Kortom, je gaat bouwen aan Nettstaff én aan jouw persoonlijke sales-skills!

Waar ga je werken?

Nettstaff is een jong en dynamisch detacherings- en uitzendbureau, gespecialiseerd in personeel binnen de elektro- en installatietechniek.

Nettstaff groeit hard en hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken. Momenteel hebben we dertien vestigingen binnen Nederland, en ons doel is om de komende jaren verder te groeien naar landelijke dekking.

Het afgelopen jaar zijn wij verdubbeld in het aantal gedetacheerde medewerkers; die stijgende lijn verwachten we de komende jaren door te zetten.

Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

 • De hands-on sfeer is sportief, competitief, en erg gericht op persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. We werken resultaatgericht, in een ‘
 • work hard, play hard’-cultuur, met veel ‘jonge honden’ die enorm gedreven en servicegericht te werk gaan.

  Maar er is uiteraard ook ruimte voor ontspanning, met regelmatig gezellige teamuitjes en borrels.

  Jouw profiel

  Ervaring in een commerciële (buitendienst)functie

  Toe aan de tweede of derde stap in jouw loopbaan

  Hbo werk- en denkniveau (diploma is géén harde eis)

  In het bezit van een rijbewijs.

  Meer weten?

  Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Mail ons dan op b.knebel nettstaff.nl .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier