Touringcarchauffeur Brabant (vervuld)
Mobiwerk
Nootdorp, Zuid-Holland, NL
5 dagen geleden

Vacature

Bijzondere momenten nog nét even iets specialer maken, dat is wat je doet als touringcarchauffeur.

Met je gasten reis je naar hun vakantiebestemming, de wedstrijd van hun favoriete voetbalclub of naar het vuurwerkfestival in Scheveningen.

Geen dag is hetzelfde, maar één ding is zeker : iedereen stapt met een glimlach jouw touringcar uit.

MobiWerk voelt net als een grote familie, dat is tenminste wat wij regelmatig horen van onze mensen. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben dat geeft ons energie.

Touringcarchauffeur Brabant, iets voor jou?

Touringcarchauffeur is een verantwoordelijk en veelzijdig vak voor een ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren.

Zo begeleid je dagtochten, meerdaagse reizen in binnen en buitenland en groepsvervoer. Gelegenheden waarvoor touringcars worden ingezet zijn bijvoorbeeld schoolreisjes, dagtochten en personeelsuitjes.

Je vervoert je gasten veilig, vlot en comfortabel door het verkeer. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, zorgt voor een schone touringcar en staat graag vooraan om gasten van dienst te zijn.

Hoe is het om via MobiWerk te werken als touringcarchauffeur?

MobiWerk is een familiebedrijf waar persoonlijkheid voorop staat. Onze slogan MobiWerk. Mensenwerk’ laat weten dat wij veel geven om de reizigers die wij vervoeren en hun reis zo comfortabel als mogelijk willen maken.

Ook staat mensenwerk voor ons hoe MobiWerkers met elkaar omgaat. Zo staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt, helpen we je bij het behalen van je rijbewijs en begeleiden we je bij de sollicitatiegesprekken die je hebt bij de vervoerder.

Bij MobiWerk hechten wij veel waarden aan een goede werksfeer. Daarom organiseren wij jaarlijks personeelsfeesten en andere leuke activiteiten.

Naar wie zijn we op zoek?

Als touringcarchauffeur ben je een veelzijdig persoon, je werkt zelfstandig en je vindt het leuk om te reizen en gaat graag met mensen om.

Wisselende werktijden vormen geen probleem. En je snapt dat je vaak moet werken wanneer anderen vrij zijn. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij.

Je begrijpt ook dat je passagiers een dagje uit zijn en je weet eerder wat je gasten wensen dan zij zelf. Als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven.

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van Rijbewijs D / code
 • Je bent in het bezit van medische verklaring en bestuurderskaart
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier