Word vertegenwoordiger! | Gezellige werkomgeving + leuke colega's
Brand Solutions
Nijmegen, Nijmegen, Nederland
6 dagen geleden
source : Joblift

Wil jij consumenten op een plezierige wijze benaderen met een eerlijk en mooi product? Wil jij ook de verspreiding van Fake News tegengaan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bezorgen gratis een dagblad bij mensen thuis en benaderen hen daarmee in hun vrije tijd.

Vaak vindt men de krant te duur of volgt men liever via het internet het nieuws. Mensen vragen je vervolgens vaak mee naar binnen en zijn benieuwd of je toevallig nog een leuke actie hebt voor de internet-

of papierenkrant. Ook dat is mogelijk!Wij geloven niet in strenge targets maar wel in persoonlijke groei. Niemand weet van tevoren wat voor talent in diegene schuilt.

Om die reden investeren wij veel in nieuw talent en geven wij jou alle ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen op het gebied van communicatie, overtuigingskracht en mensenkennis.

Hoewel de minimum leeftijd op 17 jaar ligt, speelt leeftijd verder geen rol bij ons. Wij geloven dat iedereen een kans moet krijgen om erachter te komen of werken bij Brand Solutions bij je past.

Bij ons bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot teamleider. Als teamleider geef je op operationeel niveau leiding aan een groep verkoopmedewerkers.

Je draagt bij aan de ontwikkeling en opleiding van onze verkoopmedewerkers en zorgt ervoor dat ze een leuke werkdag hebben.

Omdat we regelmatig borrels houden op de vestiging, zijn onze mensen naast collega's, vaak ook goede vrienden van elkaar.

 • Wat wij bieden : - Een vast basisloon + een mooie bonusregeling (ongeacht je leeftijd €9,84 per uur);- Een bijbaan met betekenis! Je draagt bij aan het behoud van de vrije pers in Nederland en je wilt de verspreiding van fake news tegengaan;
 • Je vertegenwoordigt een eerlijk product en maakt mensen blij.- Een tijdelijke welkomstbonus van €100,- indien je bij ons gaat werken.
 • Deze actie loopt tot en met week 25- De mogelijkheid om na de werkdag met alle collega's gezellig te barbecueën, bierpongen, tafelvoetballen of darten.

 • Er is geen minimale opleiding vereist- Je bent 1 dag per week beschikbaar en wilt geen halve dagen werken. Wij werken van maandag tot en met zaterdag en jij bepaalt zelf per week wanneer je wilt werken;
 • Je woont in Groningen of in de buurt daarvan- Heb jij het lef? Ga dan deze uitdaging aan! Wanneer jij je aanmeldt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier