Onderhoudsmonteur
Regiodienst
Barneveld, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Voor een werkgever in de omgeving van Barneveld zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur in de installatietechniek. Je gaat dan te werk in de utiliteit en bij particulieren.

Jouw werkzaamheden bestaan dan uit het onderhouden van CV installaties, airconditioning, luchtbehandelingssystemen en gas- en waterleidingen.

Dit is dan veelal bij de luxere gebouwen; te denken aan villa’s in Het Gooi of mooie kantoorpanden.

Organisatie

Het bedrijf is gevestigd in Barneveld en richt zich op diverse facetten van de installatietechniek, te denken aan elektrotechniek, centrale verwarming, cv ketels, sanitair, dakwerk en meet- en regeltechniek.

De klanten bevinden zich voornamelijk in het luxer segment, bijvoorbeeld luxe villa’s in het Gooi. Tevens zijn ze werkzaam binnen de zorg, het onderwijs en bedrijfspanden.

Momenteel zijn er 45 medewerkers in dienst, inclusief het kantoorpersoneel. De W- en de E kant zijn hier gescheiden.

Functie

In de functie als onderhoudsmonteur installatie ga je vooral aan de slag met de grotere gebouwen; te denken aan villa’s, ziekenhuizen en kantoorpanden.

Jouw werk zal dan hoofdzakelijk bestaan Waarnaast je ook wel eens gevraagd kan worden om storing te lopen (1x per 5-6 weken), al is dit geen verplichting.

Mocht je zelf nog geen ervaring hebben met betrekking tot storingen doen aan CV ketels, dan zijn ze bereid jouw daarin te helpen.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de volgende functie bezit je over meerdere van de volgende punten :

Opleiding MBO niveau 2 in de installatietechniek

Enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie

Aanbod

Het bedrijf investeert graag in zijn personeel. Heb jij ambities om hogerop te klimmen dan is dit het ideale bedrijf voor jou!

Bij zelfstandig en goed functioneren zorgt het bedrijf voor het vervoer je krijgt dan een busje van de zaak! In de tussentijd mag je dan meerijden met een collega.

Verder is het een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, een mooi marktconform salaris en uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier