Commerciële klantenservice
Werk Talent
Tilburg
5 dagen geleden

Over de functie Wanneer mensen graag hun abonnement zouden willen verlengen of verbreden met bijv. een Ziggo Sport krijgen ze jou aan de lijn.

Jij speelt in op de vraag en kijkt samen met de klant wat het beste bij hen past, dit kan gaan over een uitbreiding van een pakket, abonnementen of diensten.

Op die manier help jij de klant aan een goed bijpassend product of dienst.Voor elke sale die je maakt krijg je een leuke bonus!Maak je geen zorgen dat je in het diepe wordt gegooid want deze functie is ook voor de starters.

Wanneer je je contract tekent krijg je eerst +- 2 weken een betaalde klassikale training en daarna is er een supervisor of coach die je verder kan ondersteunen.

Wat wij bieden Wat zit erin voor jou?Een marktconform salaris van €9,54 per uur, onder de 21 is dit €7,64Een leuke bonusregeling waardoor jij tot wel €500 boven op je salaris kan krijgen!Je komt terecht in een gezellig teamEr worden regelmatig borrels en feestjes gehoudenEr is de mogelijkheid om na één jaar een vast dienstverband te krijgenKom je niet uit Tilburg?

Geen probleem, als de afstand groter is dan 10 km kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding

Wat wij vragen Wie zoeken wij?Je bent 18 jaar of ouderJe bent iemand met een luisterend oor zodat jij samen met de klant de juiste oplossing kan biedenJe bent commercieel ingesteld en de woorden rollen van je tongJe bent 16 tot 40 uur beschikbaar, parttime of fulltime het kan allemaal!

Over het bedrijf De locatie in Tilburg : Centraal gelegen, tegenover het station Tilburg CentraalGoed bereikbaar vanuit Waalwijk, Breda, Oisterwijk Den Bosch etc.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier