Hardware Engineer (Machinebouw)
Edison Projectmanagement B.V.
Almere, NL
6 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Hardware Engineer (Machinebouw)

Aan de hand van de technische specificatie en in overleg met de Software Engineer ontwerp je machinebesturingssystemen met bijbehorende elektrotechnische schema's en bouw je de stuklijsten op.

Je bewaakt en definieert (mede) de standaard hardware oplossingen als kast lay-out, klemmenstroken en bekabeling. Aan de hand van planning en calculatie voer je de Elektro- werkvoorbereiding uit en stuurt dit aan.

Daarnaast valt de begeleiding van de Elektro montage bij het proces van kastenbouw, machinebedrading en het testen van de machines binnen jouw takenpakket.

Functie eisen Hardware Engineer (Machinebouw)

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met CAD;
 • Je hebt een hoede beheersing van de Engelse taal.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Haas Food Group is een internationaal leverancier van geavanceerde systemen voor de voedselverwerkende industrie. Enkele van onze internationaal gerenommeerde merken zijn Haas Waffel Systemen, Haas-Meincke, Haas-Convenience Food Technologie en Haas-Mondomix.

  Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor het verhogen van de productiviteit van onze klanten, binnen de grenzen van kwaliteit en innovatie.

  Wereldwijd werken ca. 1.600 medewerkers voor onze productgroepen : wafelmachines, ovens, koekjes- & biscuit lijnen, machines voor ice cream cones, Belgische wafels en Aerators alsmede voor onze regionale service- en verkoopkantoren.

  Haas-Mondomix richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van Aerating en Mixing systemen ten behoeve van de food industrie .

  Haas-Mondomix is een internationaal opererende organisatie met wereldwijde productie, verkoop- en service vestigingen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2500 - €3500 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier