Social media & merk specialist (tijdelijk)
Hoogvliet BV
Bleiswijk
2 dagen geleden

toffebaan #vanjehobbyjewerkmaken. Instagram, Snapchat, Facebook, Youtube, Pinterest you love it! Vrienden en volgers, je weet ze allemaal te boeien met jouw posts en je weet precies wat je moet doen om veel likes te krijgen.

Als social media medewerker bij Hoogvliet weet je namelijk als geen ander hoe je Hoogvliet onder de aandacht kunt brengen! Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat door de juiste content te plaatsen de nieuwste spaaractie bij alle klanten bekend is.

En yes, het is gelukt! Het Instagram account van Hoogvliet is in engagement verdubbeld sinds jij hiervoor acties hebt ingezet.

En daar ben je trots op; jij zorgt ervoor dat niemand om Hoogvliet heen kan op social media. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als Social media & merk specialist

Het betreft een tijdelijke vacature in verband met de vervanging van een zwangerschapsverlof, voor de periode begin september t / m eind december 2022.

Je zorgt voor alle commerciële en merkuitingen op de social mediakanalen en weet ze verder uit te bouwen. Dit doe je door het bedenken van creatieve content en campagnes.

Je werkt hiervoor samen met verschillende reclame- en mediabureaus. Je bepaalt en ontwikkelt de content strategie, maakt planningen en zorgt ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals is bedacht.

Je weet exact wat je wilt realiseren dit jaar en houdt actief de resultaten van jouw campagnes in de gaten. Zo plaats je bijvoorbeeld smakelijke foto’s van de nieuwste paasrecepten, breng je verslag uit van het sponsoren van de avondvierdaagse en breng je nieuwste weekendknaller onder de aandacht op Facebook.

Dit breng je mee als Social media & merk specialist :

 • Je snapt online, social media en pikt nieuwe mediakanalen gemakkelijk op en hebt een lichte’ social media verslaving
 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding richting communicatie, marketing en nieuwe media
 • Je houdt van mooie zinnen en schrijft foutloos Nederlands
 • Je bent omgevingsbewust, kan snel schakelen en bent een kei in het verzinnen van inhakers
 • Je hebt ervaring met het opzetten van betaalde campagnes en social marketing
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier