SAP Plan to Produce (PP) Consultant
ntt-data-business-solutions
's-Hertogenbosch, NL, CE
2 dagen geleden

Versterk ons als SAP Plan to Produce (PP) Consultant

Empowering you to help companies exploit their full potential!

Zie jij ook in dat de grootste successen in supply chain worden behaald door een effectieve planning? Help je onze klanten om voorop te lopen met behulp van de nieuwste oplossingen voor complexe productie- en supply chain-planningsprocessen?

Dan zoeken we jou! Versterk NTT DATA Business Solutions als ervaren SAP Plan to Produce (PP) Consultant met diepgaande kennis van bedrijfsprocessen binnen de maakindustrie.

We Transform. SAP® Solutions into Value

Maak impact met baanbrekende oplossingen

Digitale transformatie? Daar kun je als bedrijf niet meer omheen als je voorop wil lopen in jouw industrie. Met de juiste technologie haal je namelijk alles uit je organisatie.

Een uitdaging die we bij NTT DATA Business Solutions omarmen. We ontwikkelen, implementeren, beheren en verbeteren SAP-oplossingen en laten ze werken voor bedrijven én voor werknemers.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Denk je misschien dat jouw vaardigheden niet bij een bedrijf als het onze passen?

Think again! Wij zorgen dat jij in jouw nieuwe rol impact maakt. Van ons krijg je alles wat je nodig hebt om bedrijven in meer dan 30 landen efficiënter en effectiever te laten werken.

Daarnaast kom je bij ons terecht in een organisatiecultuur waar respect en betrokkenheid voorop staan. Klaar om van organisaties echte winnaars te maken met baanbrekende oplossingen?

Locatie : s-Hertogenbosch

Wat je kunt verwachten van ons

Een goed salaris.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Samenwerken met een team van internationale collega’s.

Werken met de nieuwste SAP-software zoals SAP S / 4HANA.

Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.

Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.

De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Wat houdt een carrière als SAP Plan to Produce (PP) Consultant bij NTT DATA Business Solutions in?

Als SAP Plan to Produce Consultant kom je terecht in een hecht team van SAP consultants, allemaal werkzaam binnen de Discrete Industries unit.

Bij ons krijg je een warm welkom in het overkoepelende team van SAP consultants. Iedereen binnen dit team, dus ook jij, adviseert en begeleidt onze klanten bij de vertaling van hun bedrijfsprocessen naar SAP-oplossingen.

Verder adviseer je onze klanten over het bijsturen en veranderen van deze processen, zodat ze optimaler verlopen en nog beter aansluiten op de praktijk.

Tegelijkertijd denk je mee over maatwerk dat inspeelt op de specifieke behoeften van de klant en word je enthousiast van het bieden van ondersteuning in presales trajecten.

Als consultant ben je dus zowel vraagbaak, als coördinator en ook nog eens het aanspreekpunt voor de klant én voor je collega’s.

Daarom zoek je altijd naar de beste oplossingen voor vraagstukken en weet je precies hoe je klanten en collega’s voor die ideeën kunt winnen.

Zo slaag je er telkens weer in om complexe opdrachten succesvol en binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden af te ronden.

Wat je gaat doen

Als SAP Plan to Produce Consultant ga je aan de slag binnen onze Discrete Industries unit. Hierbij zou jouw kennis van SAP PP / DS, APO en / of IBP een pré zijn.

Je brengt samen met de klant het gewenste proces in kaart zodat je dit op de juiste manier in SAP kan vormgeven.

In deze rol zijn, naast inhoudelijke kennis van SAP, ook consultancyvaardigheden van groot belang. Als consultant ben je betrokken bij implementaties en optimalisaties bij onze klanten.

Je bent dus zowel vraagbaak als coördinator en ook nog eens het aanspreekpunt voor de klant én voor je collega’s. Daarom zoek je altijd naar de beste oplossingen voor vraagstukken en weet je precies hoe je klanten en collega’s voor die ideeën kunt winnen.

Dit neem jij mee naar NTT DATA Business Solutions

Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau.

Minimaal 5 jaar ervaring met SAP.

Ervaring met customizing. Bij voorkeur minimaal 2 full cycles.

Ervaring met SAP PP / DS, APO en / of IBP is een pré.

Kennis van processen binnen de maakindustrie / Discrete Industries sector.

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden waardoor je soepel met anderen over kunt.

Word jij enthousiast van de nieuwste oplossingen voor complexe productie- en supply chain-planningsprocessen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier