Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling
Sweco NL
Groningen, Netherlands
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Groningen ben ik op zoek naar een ervaren adviseur ruimtelijke ontwikkeling, die ons helpt om onze marktpositie in Noord Nederland te verstevigen en verder uit te bouwen.

De vraag naar ruimte is groot en het aanbod is schaars. Energie, woningbouw, bedrijvigheid, natuur en landbouw, iedereen heeft de ruimte nodig.

Het is aan jou om integrale oplossingen te zoeken en samen met onze opdrachtgevers deze ambities te realiseren. Naast je rol in projecten zet je je netwerk in om onze zichtbaarheid in de markt te vergroten.

Zoek je een uitdaging waarin je inhoud en klantgerichtheid kunt combineren? Dan maak ik graag kennis met je!’

Tim Verver, Teammanager Gebiedsadvies Groningen.

Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling werk je zelfstandig, of als onderdeel van een integraal projectteam, aan projecten en advisering in de gebiedsontwikkeling.

Denk hierbij aan (stedelijke) herontwikkelingslocaties, woningbouwprojecten, natuurprojecten, energielandschappen en bedrijventerreinen.

Je werkt afwisselend op een abstracter niveau (beleidsontwikkeling) en een concreter niveau (planuitwerking, planologie).

Je komt terecht in een leuk en dynamisch team met professionals op het gebied van landschapsontwerp, ruimtelijke ordening, ecologie, omgevingsmanagement en duurzame energie.

Deze collega’s, en nog vele anderen, staan klaar om samen met jou aan de steden en samenlevingen van de toekomst te werken.

Onze projecten lopen uiteen van studies naar fietsverbindingen en -netwerken tot ontwikkeling van nieuwbouwlocaties en van warmte-transitievisies tot herinrichting van steden en dorpen.

Met onze klanten geef je (internationale) actuele thema’s verder vorm, zoals een gezonde en veilige leefomgeving, klimaatadaptatie en de energietransitie.

Als directe gesprekspartner en adviseur voor de diverse opdrachtgevers breng je disciplines samen en zorg je ervoor dat je projecten soepel draaien, zowel inhoudelijk als financieel.

Wij zoeken

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond, bijvoorbeeld; planologie, geografie of stedenbouw;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als adviseur op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling in landelijk en / of stedelijk gebied;
 • Je hebt gevoel bij de planologische-juridische verankering van ruimtelijke ontwikkelingen;
 • Je beschikt over een sterk en relevant (regionaal) netwerk;
 • Jij hebt de drive om in een commerciële omgeving verantwoordelijkheid te nemen, resultaten te behalen en anderen onderdeel te laten zijn van dit succes;
 • Jij kan binnen een project verschillende stakeholders op één lijn krijgen;
 • Je innoveert graag en wil werken aan duurzaamheidsthema’s zoals energietransitie en klimaatadaptatie.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tim Verver, Teammanager, +31629145535 of via .tim.verver sweco.

  nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, +31631963036 of via daphne.

  kleuvergijsbers sweco.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier