Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Joof Media
Terheijden, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Verzorgende 3 IG in Terheijden en regio Midden enWest Brabant.

Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgeversop het gebied van V&V-huizen en Kleinschalig wonen. Mensenwerkis het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening.

Elke werkdag gaje om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als bestevriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom van enormbelang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die jeverzorgt.

Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje temaken? Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld vanverschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft.

Spreekt datje aan? Dan is dit de baan voor jou! Als Verzorgende IG hou je eenvinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zonieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Je moet daarnaast instaat zijn om duidelijk met andere hulpverleners te communicerenover de status en het behandelplan van een cliënt.

Naast je nauweopletten en alertheid is het dus enorm belangrijk dat je goedecommunicatieve vaardigheden hebt. Om je functie als Verzorgende IGgoed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bentom reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het isdaarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenendie je helpt. Wanneer je in een V&V- of ziekenhuis aan de slaggaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je(daarnaast) bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in dethuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens eenroute door je eigen regio.

Ben je enthousiast geworden om alsVerzorgende 3 IG aan het werk te gaan in Terheijden e.o. en voldoeje aan de funtie-eisen?

Schrijf jezelf dan veilig onlinein!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier