technisch onderwijsassistent
Carmel
Hengelo, NL
6 dagen geleden
 • Referentienummer : 4080
 • Ingangsdatum : 09-11-2020
 • Contracttype : Tijdelijk ter vervanging wegens ziekte
 • Omvang : 0,7 fte
 • Dienstverband : Parttime
 • Salaris : Maximaal 2.785,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6).
 • Ben jij een enthousiaste en bevlogen technisch onderwijsassistent en wil jij tijdelijk aan de slag in Losser? Wil jij onze docenten biologie, scheikunde, natuurkunde en techniek tijdens de lessen ondersteunen en beleef jij plezier aan het werken met onder- en bovenbouwleerlingen?

  Dan maken wij graag kennis met je!

  Jouw werkzaamheden

  Als technisch onderwijsassistent ben je thuis op de vakgebieden biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek. Je ondersteunt vakdocenten en helpt de leerlingen met het uitvoeren van practicumopdrachten.

  Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor je collega’s en houd je toezicht in de practicumruimte. Je zorgt voor een geordende werkomgeving en hebt oog voor de veiligheidsaspecten die aan de vakken zijn verbonden.

  Jouw profiel

  Je beschikt over een afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot onderwijsassistent en je bent breed inzetbaar. Jouw contactuele vaardigheden zijn goed en samenwerken met vakmensen en leerlingen gaat je goed af.

  Je hebt een dienstverlenende instelling, bent flexibel en kunt goed inspelen op onverwachte situaties. Daarnaast ben je in staat met bestaande softwareproeven met de computer te doen.

  Jouw werkplek

  Het Twents Carmel College (ruim 4.900 leerlingen, bijna 550 medewerkers) is een school voor voortgezet onderwijs voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo in Noordoost-Twente.

  Het betreft een brede scholengemeenschap verdeeld over zes locaties in drie gemeentes. De locatie in Losser (520 leerlingen, 52 medewerkers) heeft een brede instroom in leerjaar 1 en 2 en een bovenbouw vmbo-gtl.

  De locatie Losser is een prachtige locatie in het hart van Losser, waar we trots op zijn! We hebben een vernieuwd gebouw met een frisse uitstraling en een enthousiast team.

  De school heeft een grote aantrekkingskracht op leerlingen, ook van buiten Losser. Leerlingen, ouders en collega’s benoemen als kwaliteiten : een prettige open sfeer, kleinschaligheid met persoonlijke aandacht voor de leerling en met oog voor de toekomst.

  We willen een prettige en veilige leeromgeving bieden voor onze leerlingen. Jezelf optimaal ontwikkelen op het niveau dat bij de leerling past om zo voorbereid te zijn op de toekomst die voor hen ligt.

  Dat doen wij op basis van wederzijds respect, gezond verstand en zonder veel regels te formuleren. Wij geven ons onderwijs in een zo veelzijdig en uitdagend mogelijke leer- en werkomgeving, waar nodig op maat gesneden, waar mogelijk met ruimte om eigen keuzes te maken.

  Daarbij ligt onze focus telkens op de doorlopende leerlijn voor de leerling.

  Wij vinden het belangrijk dat we als school met ouders en leerlingen samen te werken aan de ontwikkeling van de leerling.

  We stimuleren leerlingen om zelf (mede) eigenaar te zijn van hun eigen leerproces. Onze focus ligt op het leren te leren en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling zodat hij zichzelf leert kennen in alle opzichten.

  Daarnaast bieden we een scala aan activiteiten op het gebied van cultuur, sport, maatschappelijke oriëntatie en sfeerbevordering.

  Ons aanbod

  Het betreft een parttime baan van 0,7 fte, tijdelijk ter ziektevervanging voor nog onbekende duur. Ingangsdatum per direct.

  Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 2.785 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6).

  Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

  Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier