Groepsleerkracht in Aalsmeer
De Brug
Aalsmeer, Netherlands
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben jij een leerkracht die het talent in kinderen ziet en wiens kwaliteiten wij goed kunnen inzetten? Wil je zelf graag samenwerken en ook de kinderen samen laten leren?

En focus jij je op de toekomst onze leerlingen? Dan is De Brug de school voor jou.

Over onze school

Op De Brug staan de woorden Talent Samen Toekomst centraal.

De Brug is een christelijke basisschool in Aalsmeer, met ongeveer 180 leerlingen in 8 groepen. Er werken 20 medewerkers. De Brug is gevestigd in het moderne schoolgebouw de Mikado.

Op De Brug wordt ieder kind gestimuleerd en geholpen in een brede ontwikkeling. Verschillen bestaan en worden gewaardeerd.

Wij zijn een Kanjerschool en besteden veel aandacht aan de sociale vaardigheden van de kinderen en de sfeer in de groep.

Voor een optimale ontwikkeling van de leerling vinden wij een goede samenwerking tussen kind, ouders en leerkracht belangrijk.

Overige kenmerken van De Brug

Gezonde school

Specialist NT-2, specialist meerbegaafden

Vakleerkracht voor gym

Ondersteuning voor leerlingen door leerkrachten en leraarondersteuner

Traditioneel lesrooster, met een uur lunchpauze waarin het team ook tijd voor elkaar heeft

Meer informatie over onze school vind je op de website

Vacature

Eén van de leerkrachten van groep 8 gaat een nieuwe uitdaging aan en daarmee is er een vacature in groep 8 ontstaan. We willen ons team graag versterken met een nieuwe collega - voor deze groep 8 of in een ander leerjaar.

Zowel startende als ervaren leerkrachten nodigen we uit om te solliciteren voor groep 1-2 t / m 8. In goed overleg bekijken we de inzet van de juiste leerkracht voor de groepen.

 • Functietitel : leerkracht L10
 • Met ingang van : zo spoedig mogelijk vanaf 1 december 2020
 • Soort aanstelling : deeltijd, tijdelijk met uitzicht op vast
 • Dienstverband : minimaal 0,58 fte (drie dagen) en maximaal 1,0 fte (5 dagen) in goed overleg en afhankelijk van de groep
 • Jouw rol in deze nieuwe functie : je werkt als groepsleerkracht met je duo-collega (of full-time) en met de andere collega’s in je bouw samen.
 • Naast de groepsverantwoordelijkheid organiseren we gezamenlijk de schoolactiviteiten. Door teamscholing blijven we zelf ook leren en ontwikkelen.

 • We werken o.a. met de volgende methodes : Staal taal en spelling, de nieuwe Pluspunt, Nieuwsbegrip, 4xWijzer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier