Coördinator record to report
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen
Den Haag
6 dagen geleden

Functie omschrijving

Welke werkzaamheden in het kader van record to report (R2R) staan er deze periode op de planning? En lopen we op schema?

Als coördinator record to report neem je de rol op je voor een klantgroep die je toegewezen krijgt.

Binnen een R2R-team van het Financieel Dienstencentrum, onderdeel SSC DJI coördineer jij de werkzaamheden die we voor een klantgroep uitvoeren.

Bij klanten kun je denken aan de Dienst Justitiële Inrichtingen, het NFI, Justis en de IND. Jij zorgt dat we de rapportages tijdig opleveren.

Hoe? Door goede planningen te maken en de taken rondom maandafsluitingen en balansdossiers in te vullen. Hierbij heb je een bewakende rol en aansturende rol voor het klantteam.

Jij beheert het grootboek van de klant en zorgt voor de gecontracteerde dienstverlening op het gebied van financiële verantwoording.

Hierbij heb je ook een leidende rol naar de teams van Purchase to Pay en Order to Cash die het grootboek vullen.

Voor de business- en concerncontrollers van de klanten ben jij het aanspreekpunt op het niveau van de uitgevoerde werkzaamheden.

Ook ga je proactief met klanten in gesprek over de verbeteringen die zij graag zien in het proces. Hierover adviseer je de teamleider.

Omdat we het belangrijk vinden om continu te verbeteren, krijg jij de kans om samen met de kwaliteitsmedewerkers en het cluster IC verbetertrajecten op te starten.

Komen hier nieuwe werkmethodes en -technieken uit om het proces van grootboekbeheer en financiële verantwoording te verbeteren?

Dan ga je ook aan de slag met de implementatie.

Afwisseling en uitdaging : dát vind ik zo mooi aan mijn baan! meer te weten komen over samenwerken met Annet? Bekijk hier het hele interview -of solliciteer direct op een functie bij de afdeling ontwikkeling en support!

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant, hbo-diploma of wo-diploma, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of accountancy.
 • Je hebt kennis van financieel management en accountancy.
 • Je bent vaardig in procesinrichting en beheersing.
 • Je hebt inzicht in de organisatorische en functionele verhoudingen van de organisatie.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Naast bovenstaande functie-eisen, zijn de competenties uit het Functiegebouw Rijk die horen bij de functiegroep Adviseur Bedrijfsvoering S11 van toepassing.

  Overige arbeids voorwaarden

  Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd.

  Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst.

  Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

  Bijzonderheden

 • Ben je in dienst van het rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
 • Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier