Medisch secretaresse
Randstad
ZALTBOMMEL, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ontzorgen is een veelvuldig gebruikt woord wat van origine niets meer of minder betekent dan het uit handen nemen van de zorgen van een ander.

Als medisch secretaresse van de afdeling letselschade help je de medemens van letterlijke en figuurlijke kopzorgen af. Je werkt nauw samen met medisch adviseurs om de betrokkenen van een zaak te voorzien van een gedegen advies.

Jouw werk begint wanneer een nieuwe lading dossiers binnenkomt. De opdrachtgever rekent op jouw kritisch oog, de medisch adviseur op jouw gevoel voor planning en bewaking van de deadlines en de betrokkenen op een luisterend oor.

Wat ga je doen?

Van begin tot eind ondersteun jij de medisch adviseur in het uitbrengen van een solide advies waar de opdrachtgever goed beslagen mee ten ijs komt.

Als medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de doorlooptijden van een dossier, vraag je bij verschillende experts informatie op om een dossier compleet te maken en vraag je medische machtigingen aan.

Wanneer je voldoende informatie van verschillende bronnen hebt ontvangen begint jouw belangrijkste taak, het redigeren van de tekst.

Met jouw basiskennis van medische terminologie weet je precies wat er wordt bedoelt, kan je spelfouten makkelijk opsnorren en maak je er een goed lopend verhaal van.

Want uiteindelijk is het heel belangrijk dat alle partijen snappen wat er nou precies wordt bedoeld.

Mede door jouw kennis van het dossier, terminologie en mensen, kan jij ook telefonisch goed verwoorden wat er precies is besloten.

Het komt namelijk nog weleens voor dat een betrokkene terugbelt met een vraag over zijn of haar advies.

Lisa - medisch secretaresse bij de organisatie

Als je op zoek bent naar een kantoorbaan’ met veel invloed en verantwoordelijkheden, ben je hier op het juiste adres. Ik werk nu al 1.

5 jaar voor deze organisatie en heb veel geleerd. We zijn een hecht team van medisch secretaresses die elkaar altijd helpen en gevraagd (en ongevraagd) voorzien van feedback.

Werkdruk is relatief en iedereen ervaart dit anders. Mijn ervaring is dat, mede door de fijne manier waarop prioriteiten worden gesteld, de werkdruk ondanks de doorlooptijden goed te behappen is.

Uitdagingen belanden op mijn bureau in de vorm van dozen met dossiers die terugkomen van de medisch adviseurs, dan is het mijn taak om te redigeren, medische machtigingen aan te vragen en informatie in te winnen bij andere experts.

Ook spreek ik met betrokkenen van verschillende letselschade situaties die ik te woord sta over uitgebrachte adviezen. Ik heb een zeer diverse baan waar ik elke dag weer voldoening uit haal."

Wie ben jij?

Je bent mondig, niet bang om andere mensen te helpen en houdt ervan om samen te werken in een team vol enthousiaste medisch secretaresses.

Deadlines zijn bij jou heilig en je haalt veel voldoening uit het toepassen van jouw uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Verder heb jij :

 • Een HBO denk- en werkniveau
 • Enkele jaren ervaring in een secretariële functie en een aanverwante opleiding
 • Basiskennis van medische terminologie
 • Wat bieden ze jou?

 • Een functie voor minimaal 24 uur per week en maximaal 40
 • De mogelijkheid om zelf mee te denken over een rooster wat bij jou past
 • Een salaris tussen de € 1.900 en € 2.800 bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Gezellige wandelingen in de pauzes met je collega’s
 • Wat je nu moet doen is simpel, solliciteer via onderstaande button en vertel waarom jij een fijn wandelmaatje bent in de pauze, je snakt naar een functie waarin je heel veel mensen kan ontzorgen of een andere goeie reden!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier