ICT Beheerder - Utrecht - € 2.500 - € 4.000 p/m
The Solutionz Group B.V.
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Wie ben jij?

Je vindt automatisering helemaal geweldig, het is een hobby, daarnaast beschik je natuurlijk over uitstekende kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en VMware.

Kennis die je hebt opgedaan door middel van certificeringen in combinatie met relevante werkervaring. Minstens zo belangrijk zijn jouw instelling, persoonlijkheid, leergierigheid, gedrevenheid en jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook zelfstandigheid, sterk analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid zijn essentiële eigenschappen.

Kun jij IT goed overbrengen in Jip en Janneke taal?

Functie-eisen : Nice to have!

Nice to have!

Jij bent gedreven en weet je enthousiasme goed over te brengen op potentiele collega’s! Verder vragen wij :

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding ofwel HBO denkniveau;
 • Een recente MCSA en / of MCSE certificering;
 • Relevante kennis van Azure en AWS is een pre;
 • Je weet je weg te vinden in Powershell;
 • Een klantgerichte en proactieve houding : jij weet van aanpakken en bent communicatief vaardig;
 • Een goede dosis humor.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Wie wij zijn? Een familiaire club in de ICT sector. Opgericht vanuit de passie voor het ICT-vak; al onze recruiters en accountmanagers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen.

  Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk. Waarom wij anders zijn dan andere bureaus?

  Omdat we onze kandidaten niet als nummer zien. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, persoonlijke communicatie écht werkt.

  Kandidaten zijn voor ons niet zomaar kandidaten; het zijn waardevolle talenten waarvan de kwaliteiten goed ingezet kunnen worden.

  En zo behandelen we ze dus ook. We zijn er niet op uit om de snelste match te vinden, maar de perfecte match. We kijken uiteraard naar functie-eisen, maar weten dat de cultuur van de organisatie, de mogelijkheden binnen de organisatie en de verwachtingen van de opdrachtgever minstens zo belangrijk zijn.

  Bij onze kandidaten kijken we niet alleen naar opleidingsniveau en werkervaring, maar vooral ook naar passies, ambities en karakter.

  Hierdoor zijn wij in staat de juiste mensen bij de juiste organisaties en functies te vinden. Het is dus nét dat beetje extra dat ons anders maakt dan andere bureaus.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier