Dierverzorger/agrarisch medewerker
Randstad
HERVELD, NL
9 uur geleden

Heb jij geen vogels als huisdier en werk je graag in de agrarische sector? Ben jij serieus en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Op zoek naar een fulltime functie met zeer goede verdiensten? Ga per direct aan de slag als Verzorgende bij een fokkerij voor pluimvee in Herveld.

Het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een fokkerij van pluimvee in Herveld. Dit bedrijf is een innovatieve marktleider op het gebied van het fokken van pluimvee.

Voor in ieder geval een aantal maanden zijn zij op zoek naar versterking van een serieuze medewerker die fulltime beschikbaar is in de shift (4 dagen werken, 2 dagen vrij, 5 dagen werken 2 dagen vrij enz.

Je werkt van 6.30-15.00 uur.

Jouw baan

Binnen deze functie als verzorger beschik je over de flexibiliteit om de taken uit te voeren naar eigen verantwoordelijkheid.

Hier is eigen inzicht in de werkzaamheden en verantwoording nemen voor eigen werkzaamheden van groot belang.

Als verzorger ben je in de breedste zin zelfstandig verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren. Het gaat hierbij voornamelijk om het controleren of de dieren gezond zijn en zich normaal gedragen.

Dit doe je door het waarnemen en doorgeven van afwijkingen door te zien, ruiken en voelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren en aanpassen van het voer en water als het gaat om voertechniek, drinknippels en waterdruk.

Maar ook taken als het ophalen van de uitval en de stal schoon en optimaal houden voor de dieren zijn belangrijk in je dagelijkse werkzaamheden.

Je maakt zelf een dag planning en stelt prioriteiten.

Wat biedt deze functie jou?

Jij krijgt in deze functie veel verantwoordelijkheden en jouw accurate werkhouding wordt erg gewaardeerd. Je werkt in een shiftdienst van 06.

30 uur tot 15.00 uur en hierdoor ben je op tijd thuis. Je krijgt als medewerker Opfok 1 een baan met uitstekende verdiensten : € 14,32 plus 21,9% toeslag (voor het werken in de shift) € 17,46.

Onze ideale kandidaat

Jij bent opgegroeid op een boerderij of je hebt werkervaring in de agrarische sector. Als dit niet het geval is weet jij in je motivatie te onderbouwen waarom jij graag met kippen wil werken.

Je hebt verder minimaal LBO-niveau en je houdt ervan je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent en goed functioneert binnen een team.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier