Veel op pad als tijdelijke merkambassadeur
Randstad
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Weet jij hoe je producten moet verkopen? Haal jij energie uit sociale contacten? Vind je het ook leuk in een auto van de zaak door de regio te rijden?

Ga dan aan de slag als merkambassadeur van één van de vetste merken! Eind oktober start een project van 3 weken. Even 3 weken knallen en daarna verder of je pakt een nieuw project van ons op.

Zelfstandig reis je naar verschillende winkels. Daar zorg jij ervoor dat de medewerkers helemaal klaar zijn voor de campagne van jouw merk.

Je zorgt ervoor dat het promotiemateriaal in orde is, bespreekt met het team de acties, en beantwoordt eventuele vragen.

Dankzij jou is het team er helemaal klaar voor om met de actie aan de slag te gaan.

Dit vragen wij van jou

 • Minimaal 2 werkdagen beschikbaar
 • Doordeweeks beschikbaar
 • Beschikbaar in de weken 44, 45, en 46
 • Op vrijdagmiddag 26 oktober kun je de training volgen
 • In het bezit van een rijbewijs (verplicht)
 • Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris van 10,26 euro bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder)
 • Je kunt 3 weken lekker aan de slag
 • Een commerciële bijbaan staat altijd goed op je CV
 • Wil jij tijdelijk aan de slag als verkoper? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton met CV en motivatie, of bel mij meteen op! Je kan mij bereiken op 020-

  5691210. Dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier