Vrachtwagenchauffeur C horecagroothandel Utrecht
Randstad
Nieuwegein, NL
9 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij vrachtwagenchauffeur en heb je affiniteit met horeca? Hou je van klantencontact en bouw je graag een goede band op met horecabedrijven?

Dan is deze functie iets voor jou!

De functie Als chauffeur vervul je een hele belangrijke rol. Jij bent hét visitekaartje van het bedrijf. Dagelijks kom je in contact met veel van je collega's en vaste klanten waar je dus ook een band mee opbouwt.

Je zorgt voor de dagelijkse levering van voorraden aan eigen distributiecentra en klanten. Van luxe hotels en sterrenzaken tot aan lokale cafetaria's en de kroeg op de hoek.

Een mooie variatie dus. Jouw vaste klanten zijn van jou afhankelijk. Een tijdige en volledige levering is hierom dan ook elke dag weer ontzettend belangrijk.

Dat weet jij als geen ander, en daar zet jij je iedere dag weer graag met veel enthousiasme voor in.

 • Wat wij zoeken? -Je hebt rijbewijs C en / of CE code 95 en bestuurderskaart; -Je vindt het leuk om contact met klanten te hebben;
 • Je snapt dat jouw servicegerichte en vriendelijke houding essentieel is; -Je voelt je verantwoordelijk voor jouw klantenkring;
 • Je bent flexibel en houdt van aanpakken; -Je hebt gewoon zin in deze job!
 • Wij bieden voor deze functie : - Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde; - Reguliere werkdagen, met ruimte voor flexibele inzet;
 • Een leuk enthousiast team, al zeggen we het zelf; - Een eigen klantenkring; - Een contract bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden;
 • Een bonus van maximaal €75,- per maand
 • 2080802 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier