Meewerkend voorman
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht ,NL
9 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman of voorvrouw zorg je voor de operationele aansturing van de schoonmaak-medewerkers op de werkvloer en houd je toezicht op de uitvoering van het afgesproken schoonmaakprogramma.

Het schoonmaakteam bestaat uit ongeveer 88 personen. Jouw team bestaat uit ongeveer 20 personen. Je verdeelt de uit te voeren taken en ziet toe op het naleven van de werkmethodes door middel van controles.

Je bent enthousiast en klant- en servicegericht. Je zorgt samen met het team dat ze het beste uit zichzelf halen en daardoor schoon en goed werk afleveren aan onze klanten en patiënten.

Je houdt nauw contact met de leidinggevende over de uitvoering van het werk en eventuele problemen die zich daarbij voordoen.

Naast je taken als voorvrouw / man werk je zelf ook mee in het schoonmaakonderhoud.

In deze functie werk je, wisselend, op maandag t / m zondag. In de praktijk betekent dit dat je 5 uur per dag werkt, verdeeld over 5 dagen.

De werktijden zijn van 15.00-20.00 uur. Je begint met een contract, van 25 uur per week, voor een jaar.

Je opleiding en ervaring

Om in aanmerking te komen voor deze functie stellen wij de volgende eisen :

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Minimaal 5 jaar (werk)ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een SVS diploma op zak en / of ander aantoonbaar diploma op het gebied van
 • schoonmaak;
 • Je woont, bij voorkeur, binnen een straal van max. 10 km rondom Nieuwegein.
 • Aangenaam

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  De facilitaire dienstverlening binnen het ziekenhuis bestaat uit diverse aandachtsgebieden waaronder de Keuken, Catering, Roomservice, Logistiek, Schoonmaak, Textiel, Reproductie, Beveiliging en Receptie & Telefonie.

  De eenheid Faciliteiten & Vastgoed is tevens verantwoordelijk voor de organisatie van de bedrijfshulpverlening en de rampenopvang.

  Bij de Roomservice en Schoonmaak op locatie Nieuwegein werken in totaal ruim 300 medewerkers die hun diensten verlenen op het gebied van roomservice, schoonmaak en fijndistributie.

  Wij bieden

  Arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 25, maximaal

  € 2.317,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Wij hebben een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een meerkeuzesysteem.

  Je ontvangt een eindejaaruitkering van 8.33%. Het betreft een contract voor de duur van 1 jaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier