Junior Accountmanager
Verisure
Arnhem, Gelderland, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een serieuze carrière willen opbouwen bij een multinational?

Ben je commercieel ingesteld en kan jij onze klanten voorzien van het juiste advies? Dit is je kans! Voor ons kantoor in Arnhem zijn wij opzoek naar : Junior Accountmanager Door middel van een intern opleidings programma en persoonlijke coaching ontwikke len wij jou tot een specialist in de beveili ging van woningen en bedrijven (MKB).

Wat hebben wij je te bieden? Goed basis salaris met een zeer lucratief bonussysteem zonder limiet! Na je inwerkperiode is 2400, e en realistisch maandsalaris( inclusief bonus ) .

O nze top performers verdienen zo’n 5000, per maand! Auto van de zaak , na een inwerkperiode krijg je een auto van de zaak.

Tot die tijd is een auto noodzakelijk . Gadgets, Om je werk professioneel te kunnen uitvoeren ontvang je een gsm, tablet en een live demobox .

Training & Coaching, vanaf het begin van je dienstverband zal regelmatig intensief getraind én 1-1 gecoacht worden door onze trainers en je manager .

Erkende opleiding, zodra jij je hebt bewezen als salestijger zullen wij je een landelijk erkende opleiding aanbieden. Internationale carrièremogelijkheden zowel nationaal als internationaal hebben wij diverse doorgroeimogelijkheden.

Kortom be n jij een doorzetter , heb jij een ambitieuze mindset en wil jij aan de slag als Junior Accountmanager ? Kick-

start je carrière en neem contact op met onze recuiters! Bedrijfsinformatie : Wij zijn Verisure, een onderdeel van de Securitas Direct Group.

Werken bij ons, dat is werken bij dé marktleider van alarmsystemen in Europa. Onze medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten op de geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel.

Interesse? Sluit jij aan op het bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Reageren kan via de sollicitatie knop.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier