Voorman Tomaat
Rijk Zwaan
Nederland, De Lier
6 dagen geleden

Hoe ziet jouw functie als Voorman Tomaat bij Rijk Zwaan eruit?

Als Voorman ben je verantwoordelijk voor de verzorging van vruchtgewassen op ons veredelingsbedrijf. Je werkt de helft van de tijd mee en stuurt een team van 9 personen aan dat zich bezighoudt met de gewasverzorging van de selectieproeven.

Daarnaast houd je je bezig met :

 • Het organiseren van de werkzaamheden voor je team;
 • Het plannen van de vele teeltwisselingen in de verschillende afdelingen zodat de nieuwe teelten schoon en op tijd kunnen starten;
 • Actief deelnemen in het afdelingsoverleg waar onderwerpen zoals de teelten, het arbeid en de gewasbescherming worden besproken;
 • Het overnemen van een aantal taken van de bedrijfsleider bij diens afwezigheid.
 • Wat jij meebrengt

  Je bent een sociaal en loyaal persoon en hebt leidinggevende capaciteiten. Je bent in staat om prioriteiten te stellen. Kwaliteit staat voorop dus werk je zorgvuldig en nauwgezet.

  Je hebt een mbo werk- en denkniveau en ervaring in de verzorging van vruchtgewassen. Je bent bereid om in week- en weekenddiensten te werken waarbij je ongeveer 1x per maand een weekenddienst hebt.

  Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Ervaring met Microsoft Office
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als Voorman Tomaat ga je deel uitmaken van het uitvoeringsteam op onze nieuwe locatie De Hybride. Dit team bestaat uit 25 collega’s die zich met name bezighouden met de verzorging van de veredelingsproeven tomaat.

  Naast een informele werkomgeving bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy, bijvoorbeeld spuitlicentie, heftruck en biologische gewasbescherming;
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei.

  De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers.

  Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier