ANIOS bedrijfsgeneeskunde Zorg van de Zaak
Zorg van de Zaak
Utrecht, NL
11 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wil jij als ANIOS bedrijfsgeneeskunde bij Zorg van de Zaak bijdragen aan de vitaliteit en inzetbaarheid van mensen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Jij bent een onafhankelijk en deskundig adviseur voor zowel medewerker als werkgever. Je werkt samen met andere professionals in een team.

Diversiteit in klanten, locaties en autonomie in jouw werk is wat je bij ons kan verwachten.

Als ANIOS bedrijfsgeneeskunde werk je onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts. Bevalt dit van beide kanten goed, dan is er op termijn de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot bedrijfsarts.

Je gaat werken in de regio Utrecht / Nijmegen op onze locatie(s) of bij onze klanten. Ook zijn er mogelijkheden in andere regio’s in Nederland.

De vacature ANIOS bedrijfsgeneeskunde is vanaf 24 tot 40 uur per week.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag met koffie, samen met jouw collega’s op onze locatie van Zorg van de Zaak. Op het spreekuur ontvang je medewerkers, dit loopt uiteen van directeur tot banketbakker.

Je adviseert en activeert met als doel een duurzame werkhervatting van de medewerker. Hierbij ligt de focus op het beoordelen welke invloed de aandoening op de werkzaamheden van de medewerker heeft.

Je hebt telefonisch overleg met een leidinggevende over een medewerker en adviseert over de begeleiding. Tussendoor bespreek je een complex dossier met je supervisor.

Na de lunch spring je op de fiets naar een klant op locatie. Daar heb je ook enkele spreekuren staan en sluit je af met een Sociaal Medisch Overleg.

Tijdens dit overleg geef je, naast het bespreken van de inzetbaarheid van medewerkers, ook advies over preventie op organisatorisch niveau.

Je eindigt je werkdag met een Intercollegiaal Toetsingsoverleg.

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste, gedreven arts en hebt interesse in de bedrijfsgerelateerde zorg. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, klantgerichtheid en vernieuwing in jouw werk.

Je bent een professionele gesprekspartner en beschikt over goede adviesvaardigheden. Je hebt een ondernemersmentaliteit, denkt in mogelijkheden en hebt een gezonde dosis humor.

Uiteraard beschik je over een afgeronde opleiding Geneeskunde.

Wat bieden wij?

 • Fijne werksfeer. Je gaat aan de slag bij een jonge en vooruitstrevende organisatie op het gebied van bedrijfsgeneeskundige zorg.
 • Je beweegt je in een ambitieuze omgeving die altijd volop in ontwikkeling is. De werksfeer bij Zorg van de Zaak laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en samen

 • Goed opleidingsklimaat. Kom je bij ons werken, dan zorgen wij ervoor dat jij jouw werk zo optimaal mogelijk kan doen. Je profiteert van ruime doorgroei mogelijkheden die ons netwerk biedt.
 • Ook kun je diverse opleidingen volgen via onze eigen Academy

  Als je de opleiding tot bedrijfsarts volgt, ben je onderdeel van de AIOS groep en heb je onderling veel contact met andere AIOS.

  Zo zijn er diverse bijeenkomsten en is er een AIOS vertegenwoordiging. Ook zijn er mogelijkheden om mee te lopen bij de verschillende bedrijven in ons netwerk

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit onze CAO, o.
 • a. ruime verlofregeling, a la carte regeling met vitaliteitsregeling en collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars

  Over ons

  De dienstverlening van Zorg van de Zaak is erop gericht om mensen optimaal te laten functioneren in hun baan. Onze bedrijfsartsen bieden advies, inzicht en oplossingen over de mate van inzetbaarheid en de benodigde zorg die nodig is om gedeeltelijk of geheel te kunnen terugkeren in werk.

  In dat kader bieden wij preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie en medische keuringen. Omdat wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij.

  Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functionerenZorg van de Zaak is de landelijke arbodienst die deel uitmaakt van het Zorg van de Zaak Netwerk.

  Zorg van de Zaak Netwerk is een uniek netwerk dat bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfs gezondheidszorg, leefstijlzorg en medische zorg.

  Interesse?

  Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Suzanne van den Bel HR Adviseur / Recruiter via 06 15 52 91 25 of mail naar suzanne.

  van.den.bel zorgvandezaak.nl. Wil je meer inzicht krijgen in het werken als bedrijfsarts bij Zorg van de Zaak? Kom dan een halve dag meelopen met een van onze bedrijfsartsen!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier