Huishoudelijke Hulp
Facilicom
Uithoorn, NL
8 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Wil jij werken wanneer het jou uitkomt en dicht bijhuis? Als huishoudelijke hulp is je werk goed te combineren met eenstudie, een andere baan en je privéleven! Geen opleiding?

Geenprobleem! Lees snel verder!

Anderen helpenis het liefste wat je doet. Voor mensen die niet meer zelfstandighet huishouden kunnen doen, zet jij je graag in.

Jij hebt hethart op de goede plek. Als huishoudelijke hulp werk je graagzelfstandig en zie je jezelf als harde werker. Welkediploma’s je nodig hebt?

Geen enkele. Die vragen wenamelijk niet. Belangrijker vinden we jouw motivatie om alshuishoudelijke hulp te komen werken bij ons.

Jij bent sociaal, hebteen luisterend oor en weet waar mensen behoefte aan hebben.Uiteraard wel op het moment dat het past in jouw planning én in datvan onze klanten.

Schoonmaken, wassen en een praatje maken met deklant : het hoort er allemaal bij.

Alshuishoudelijke hulp ben je meer dan alleen een schoonmaker’ : schoonmaakwerk is één van de taken, maar alsbetrokkene signaleer jij als eerste de veranderingen inde leefsituatie van mensen en onderneemt hier actie op Jewerktijden zijn tussen 8 : 00 en 18 : 00 uur, samen bepalenwe wanneer en hoeveel je werkt.

Je komt terecht in een zelforganiserend team, waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor deplanning en je eigen klanten.

Af en toe is er ook eenwerkoverleg met collega's. Jouw regiocoach geeft je de volledigevrijheid in deze baan en zorgt voor de nodige aansturing.

Als jijop zoek bent naar een verantwoordelijke parttime baan midden in demaatschappij : dan is de functie voor huishoudelijke hulp bijAxxicom Thuishulp jou op het lijf geschreven!

Marja werkt al 12 jaar als huishoudelijke hulp bijAxxicom Thuishulp.

Toen de kinderennaar school gingen wilde ik toch weer overdag aan de slag. Na eenopen sollicitatie werd ik aangenomen en kon ik snel aan de slag.

Ikben nog steeds blij met mijn werk als interieurverzorger enhou van het menselijke contact dat het werk met zich meebrengt.

Hetwerk kan soms fysiek best zwaar zijn maar de waardering van decliënt maakt al een hoop goed. Iedere keer als ik ben geweest,schrijf ik in het kort op wat ik heb gedaan en hier moet de cliëntter controle ook voor tekenen.

Cliënten hebben vaak behoefte aaneen praatje dit doen wij dan ook tijdens de huishoudelijkewerkzaamheden."

Functie-eisen

 • Jij hebt persoonlijke aandacht voor onzeklanten;
 • Je werkt graagzelfstandig;
 • Je woont inUithoorn.
 • Ben jij deHuishoudelijke Hulp die wij zoeken? Solliciteer dan snel via desollicitatieknop!

  Wil je meer weten over deze vacature?Neem dan contact op met onze recruiter!

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast veel lof en waardering, krijg jeook :

 • eensalaris van € 11,14 bruto per uur, fietsvergoeding €1,18 en vakantiegeld 8%;
 • pensioensopbouwbij het pensioenfonds Zorg &Welzijn;
 • eindejaarsuitkering : 8,3% van jejaarsalaris;
 • telefoonvergoeding van €7,50 perperiode;
 • aanbod van online trainingen tot jebeschikking, zo doe je meer kennis op van jevakgebied.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier