Administratief Medewerker Binnendienst
Aeres Agree
Holland, NL
9 dagen geleden

Administratief Medewerker Binnendienst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat voor bedrijven en overheden de buitenruimte aanlegt en onderhoudt. Ons motto Komt voor elkaar’ kenmerkt hun manier van werken : praktisch, betrouwbaar en betrokken bij de klanten en natuurlijk hun eigen collega’s.

Zij bieden een uitdagende en afwisselend fulltime functie in een organisatie die volop in beweging is.

Functie omschrijving

Als binnendienst ben je de schakel tussen de collega's buiten en klanten. Je bent hierin het eerste aanspreekpunt. Je voert dagelijks de optimale planning in en verwerkt de uren van de medewerkers.

Je kent alle ins en outs van projecten, zorgt voor tijdige bijsturing en adviseert het management. Werken voorbereiden, inkopen van materialen en voorraden en onze managementsystemen bijhouden kan jij zelfstandig.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfskunde & Agribusiness, Groene ruimte of een MBO+ opleiding met relevante werkervaring.

De agrarische / groene sector is je goed bekend, net zoals MS-office geen geheimen voor je heeft. Je bent een kei in organiseren en vooruit denken, je bent probleemoplossend, gestructureerd en cijfermatig.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend.

Overig

Het is voor zowel starters als werkervaren sollicitanten zinvol te reageren.

Olaf de Boer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier