Flexibel inzetbare Activiteitenbegeleider Horeca
Abrona
Utrecht, NL
8 dagen geleden

Hotel Restaurant Abrona is een van de horecabedrijven van Abrona. Wij richten ons op de verschillende facetten van de horeca.

Wij verzorgen overnachtingen, lunches, diners, vergaderingen en partijen. Onze accommodatie beschikt over 24 hotelkamers en is de gehele week geopend.

Wij werken in een zelforganiserend team van momenteel 8 professionele begeleiders (met zowel horeca als zorgachtergrond) en 25 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In de dagelijkse werkzaamheden staat de gastvrijheid naar de gasten en de ontwikkeling van de medewerker centraal.

Voor Hotel Restaurant Abrona in Oudewater zoeken we een enthousiaste, gastvrije en zelfstandige collega die graag flexibel ingezet wil worden en al ervaring heeft binnen de (arbeidsmatige) dagbesteding.

Je hebt affiniteit met de horeca / hotelwezen en bent bereid te leren en te reizen tussen deze twee locaties.

Als activiteitenbegeleider ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Je coördineert de dagelijkse begeleiding van de medewerkers en vormt de brug tussen de horeca en de zorg.

Samen met je collega's van de horeca, geef je het persoonlijke leerproces van de medewerkers vorm. Dit zowel op gebied van werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden en vaktechnische vaardigheden.

Je stelt de ontwikkelingen van de medewerker centraal en neemt hierin vanuit jouw expertise een coördinerende rol.

Je bent in het bezit van een afgeronde, relevante beroepsopleiding op minimaal MBO-niveau 3 (zoals SPW Gehandicaptenzorg / AB, MMZ, Z) met daarnaast werkervaring als activiteitenbegeleider.

Je hebt kennis en ervaring in het begeleiden van mensen uit diverse doelgroepen en je kunt ontwikkelingsgericht werken. Je kunt structuur bieden in een dagprogramma en hebt een grote mate van zelfstandigheid.

Daarnaast kun je goed in teamverband werken, ben je flexibel en denk je in oplossingen en mogelijkheden. Tevens hechten wij veel waarde aan een gedegen ervaring in de Horeca.

Let op : Als activiteitenbegeleider in de horeca werk je uiteraard verschillende diensten : dagdiensten, avonddiensten en ook weekenddiensten.

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid kunt nemen en je kunt ontwikkelen.

Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een activiteitenbegeleider is dat FWG 35 met een bruto maandsalaris van maximaal € 2.

675 bruto per maand. Abrona kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het abonnement op CultuurWerkt! en GoodHabitz.

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overhandigen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier