Ondersteunend woonbegeleider
Stichting Zuidwester
Middelharnis, NL
4 dagen geleden
source : deBanenSite

Stichting Zuidwester zoekt een Ondersteunend woonbegeleider te Middelharnis MBO geplaatst op 06-12-2019

Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning bij de persoonlijke zorg en begeleiding aan cliënten en probeert hen zoveel mogelijk te stimuleren op het gebied van zelfstandigheid.

Je observeert en luistert naar de cliënt en biedt zo de juiste hulp, precies op maat voor hem of haar. Je werkzaamheden lopen uiteen van praktische zaken zoals assisteren bij schoonmaken, de was doen en koken tot behulpzaam zijn bij problemen met betrekking tot relaties, werk en familie.

Daarnaast bied je ook begeleiding als cliënten een afspraak hebben bij een arts of overheidsinstanties. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Dit is wie wij zijn :

En daar zijn we trots op!

Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland dé zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum.

Onze 1800 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie : perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!

Je gaat aan de slag op locatie Oosterschelde 7 in Middelharnis. Hier wonen 8 cliënten met een verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische ziektebeelden.

Enkele cliënten hebben naast de geïndiceerde zorg de mogelijkheid tot aanvullende zorg. Dit betekent dat zij een op een begeleiding krijgen.

Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van structuur en het bouwen van een stabiele, veilige leefomgeving. Je gaat hierin uit van de visie en missie van Zuidwester en het zorgplan van de cliënt.

Wie zoeken we?

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken.
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw of verzorgende IG.
 • Je hebt minimaal een aantal jaar werkervaring met de doelgroep en / of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.
 • Dit is wat we jou bieden :

  Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug :

  Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester? Dan bieden we je een dienstverband voor onbepaalde tijd aan! Je salaris bedraagt maximaal € 2.

  675,- bruto per maand (FWG-schaal 35) bij 36 uur per week, volgens de cao Gehandicaptenzorg. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van ruim 8%, en een inspirerende werkomgeving binnen een leuk en leergierig team.

  Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, als professional en als mens. We beschikken over een eigen leercentrum, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

  Je wordt formeel aangesteld in de functie van Ondersteunend medewerker wonen.

  Interesse?

  Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 7 maart 2020 via onderstaande button.

  Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Erik de Groot (zorgmanager) via 06-83286807.

  Let op! Helaas krijgen we wel eens de melding dat onze e-mail berichten in de spambox terecht komen. Vergeet niet je spambox te controleren.

  Interesse in de functie van Ondersteunend woonbegeleider bij Stichting Zuidwester regio Middelharnis?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier