Teamleider Technische Dienst
Actief Werkt! Sneek
Joure, Friesland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij de teamleider Technische dienst waar wij naar op zoek zijn? Jij bent geen doorsnee teamleider, maar eentje met lef!

Als teamleider Technische Dienst ben jij iemand die zijn medewerker écht in hun kracht weet te zetten. Jij realiseert dat de echte kennis zit bij monteurs en operators en alles hier mee valt en staat.

Jouw team bestaat uit 10 besturingsmonteurs en je geeft daarnaast leiding aan 10 mechanische monteurs.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij begint de dag met een overleg met de teamleider van Engineering en Periodiek onderhoud. Jullie bespreken de prioriteiten voor de dag en zetten deze uit in jullie teams.

Halverwege de dag is er nogmaals een overleg binnen het team om te kijken hoe het er voor staat met de prioriteiten van de dag en of er mogelijk iets bijgesteld moet worden.

Jij bent daarnaast als teamleider actief aanwezig in de fabriek en spreekt veelal met de teamleden. Zo kun jij dus ook goed monitoren wat er speelt op de werkvloer en ben je ook op de hoogte van mogelijke storingen.

Uiteraard blijf jij verantwoordelijk voor de voortgang en de kwaliteit van het geleverde werk en voor het onderhoudsbudget.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier