Online Accountmanager Fiscale Software
Salesrecruiters
Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Op zoek naar een functie in de hoofdstad van Nederland bij een snelgroeiend, toonaangevend en internationaal bedrijf? Deze vacature geeft jou die kans!

Opdrachtgever is een wereldwijde leverancier van oplossingen op het gebied van HR en Fiscaliteit. Met meerdere topmerken hebben ze een ijzersterke positie gecreëerd in verschillende sectoren van de Nederlandse economie.

Ze zijn actief in het B2B segment. In Nederland werken er ruim 200 professionals dagelijks aan de ontwikkeling van digitale producten die het werkproces voor bedrijven efficiënter maken.

De opdrachtgever is wegens uitbreiding van het team op zoek naar een ervaren Online Accountmanager. In de functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van fiscale software aan administratie- en accountantskantoren.

Aan de hand van inspirerende presentaties, gericht en correct advies en passende offertes verkoop jij complexe online content.

Snel schakelen en kort op de bal spelen is key om je doelen te behalen! Je bent het hele proces van A tot Z in de lead, plant afspraken in, demonstreert het product aan potentiële klanten, onderhoud het contact en bent het belangrijkste aanspreekpunt totdat je de deal voor je gewonnen hebt.

Er hangt geen hiërarchische cultuur en er zijn korte lijnen naar het management. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier