Pedagogisch Medewerker BSO
Eigen & Wijzer B.V. - BSO De Pinkenstal
Nieuw-Loosdrecht, NL, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

Eigen & Wijzer B.V. - BSO De Pinkenstal zoekt een Pedagogisch Medewerker BSO te Nieuw-Loosdrecht MBO geplaatst op 27-05-2019Voor BSO locatie De Pinkenstal in Loosdrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor gemiddeld 18 uur per week (ma, di, do, vr middag).

Voor BSO De Pinkenstal zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker met passie voor het organiseren van binnen en buiten activiteiten voor kinderen in de leeftijd 4-

6 jaar. Bij alles wat je doet staat de ontwikkeling van het kind centraal. Je bent je hiervan bewust en stelt jezelf regelmatig de vraag Is dat wat ik nu doe ook wat het kind nu nodig heeft?

Bij alles wat we bij Eigen&Wijzer doen staat talentontwikkeling centraal. Voor zowel de kinderen als onze medewerkers. Goed voorbeeld doet goed volgen! Met zorgzaamheid, liefde en aandacht voor ieder kind en in een veilige en hygiënische omgeving, kunnen alle kinderen uitproberen, leren en groeien.

Zo bieden we kinderen een plek waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen uitgroeien tot zelfbewuste, verantwoordelijke en zelfstandige mensen.

Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid zichzelf te ontplooien en ambities om te zetten in resultaten.Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker BSO bij Eigen&Wijzer ben je niet alleen verantwoordelijk voor de buitenschoolse opvang van onze kinderen tussen 4 en 6 jaar, je weet hen te stimuleren en uit te dagen op hun talenten.

Je bedenkt en organiseert samen met je collega’s naschoolse activiteiten binnen en buiten, waar de kinderen hun creativiteit en energie in kwijt kunnen.

We werken binnen de regio veel samen met externe partijen op dit gebied, dus je zult regelmatig nieuwe contacten leggen, de bestaande contacten onderhouden en op een enthousiaste en positieve manier onze BSO naar buiten toe vertegenwoordigen.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de ouders. Vanuit jouw professionele achtergrond sta je naast de ouders en werk je samen toe naar een omgeving waarin het kind zelfbewust kan opgroeien.

Je wordt gemiddeld 18 uur per week ingezet, in de schoolvakanties zullen we je vragen meer te werken.Wij zoeken jou als jij :

 • het geweldig vindt kinderen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren
 • graag op eigen initiatief nieuwe ideeën inbrengt en je je collega’s hierin weet mee te nemen
 • nieuwsgierig en leergierig bent
 • oplossingsgericht zaken benadert
 • een open, duidelijke en eerlijke manier van communiceren hebt
 • op een positieve manier dingen weet te benoemen
 • flexibel inzetbaar bent in geval van nood en in de vakanties
 • een diploma in de kinderopvang, zorg of pedagogiek op minimaal MBO3 niveau hebt. Mocht je MBO4 of HBO opgeleid zijn (of daar naartoe wilt groeien) dan ben je ook van harte welkom!We bieden jou een werkomgeving waar je :
 • wordt uitgedaagd om met ideeën te komen
 • je eigen talenten kwijt kunt en ze verder kunt ontwikkelen
 • samenwerkt met collega’s die iets voor elkaar over hebben
 • werkt aan een optimale omgeving voor de kinderen in Loosdrecht.
 • intern verder opgeleid wordt met de opleiding Oog voor Interactie
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden krijgt en een salaris conform de caoOm aan beide kanten tot genoeg informatie en inzicht te komen, maakt een meeloopdag bij ons altijd deel uit van de sollicitatie.
 • Interesse in de functie van Pedagogisch Medewerker BSO bij Eigen & Wijzer B.V. - BSO De Pinkenstal regio Nieuw-Loosdrecht?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier