Microsoft Specialist in Zwolle
Deltion College
Zwolle, Netherlands
4 dagen geleden
source : Meesterbaan

Microsoft Specialist (40 uur)

Binnen het team Informatisering en Automatisering (IA) zijn wij op zoek naar een Microsoft Specialist met een sterke oriëntatie op werkplek management voor 1,0 fte.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion

Binnen IA maak je deel uit van het team technisch management. Het team ondersteunt de gebruikersorganisatie met het beheer en inrichten van de back-office, diverse onderwijs-applicaties en overige informatiesystemen.

Het team is verantwoordelijk voor o.a. infra-diensten zoals; moderne werkplek, servers, virtualisatie, storage, back-up, netwerken en database services.

Jouw rol daarin is als kartrekker fungeren voor het kosteneffectief ontwerpen, (laten) realiseren, beheren, controleren, monitoren en borgen van onze backoffice en de digitale werkplek voor onze collega’s in het onderwijs.

Je houdt onze backoffice en moderne werkplek up-to-date. Je ziet het als een uitdaging om samen de toekomst van onze moderne werkplek vorm te gaan geven.

Daarnaast is het een pré als je ook in bezit bent van kennis op het gebied van; Microsoft 365, Intune, Azure, HyperV en system center.

De werkzaamheden van het team bestaan uit :

 • ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze Windows
 • omgeving (server en client);
 • Deltion collega’s helpen met het analyseren en oplossen van
 • problemen vanuit de 2e lijn;
 • integratie van Microsoft 365 diensten i.c.m. de moderne werkplek;
 • borgen van de security van de werkplek;
 • packaging, virtualisatie en distributie van software.
 • Samen het beste waarmaken bij Deltion

  Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren.

  Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

  Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich : ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten.

  We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier