Leerling-monteur / hulpmonteur werktuigbouwkunde
Hoppenbrouwers Techniek
Roosendaal, NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Je volgt een bbl-traject. Dat betekent dat je vier dagen per week werkt en één dag naar school gaatOnder begeleiding monteer en installeer je werktuigbouwkundige (deel)installaties op basis van tekeningen.

Als je er aan toe bent, krijg je al snel meer verantwoordelijkheid.Enthousiaste monteurs leren jou alles wat je moet weten.

Je collega’s staan altijd klaar om je te helpen en om je vragen te beantwoorden.Heel belangrijk : je doet kennis op over veilig werken en de kwaliteitseisen voor werktuigbouwkundige installaties en je zet die kennis in bij je dagelijkse werk.

Hierop kun je rekenen bij Hoppenbrouwers

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt : één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld.

Een wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, dartwedstrijden, filmavonden en nog veel meer evenementen met je collega’s.

Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.

Jouw doorgroeimogelijkheden

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer.

Toch werken er meer dan 1500 mensen op onze 18 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling : het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig?

Ook dat regelen we voor je.

Dit breng je mee

 • Een vmbo- of havodiploma;Technisch inzicht; jij wilt weten hoe dingen werken en vindt het leuk om leidingen te leggen en installatiesystemen aan de praat te krijgen;
 • VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen;Bij voorkeur een rijbewijs B, maar dit is niet verplicht.

  Meestal rijd je met collega’s mee.

  Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk.

  Dat jij er echt één van Hoppenbrouwers’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen.

  Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens.

  Juist door vallen en opstaan groeien we.

  Collega aan het woord

  Luc werkt als leerling-monteur werktuigbouwkunde in de utiliteit.

  Collega’s maken het werk leuk. En ik heb ook echt het gevoel dat er bij Hoppenbrouwers naar je geluisterd wordt. Al moet je als leerling-monteur of hulpmonteur natuurlijk niet té eigenwijs zijn, want dan kom je er niet.

  Je moet advies wel aannemen. In het begin kijk je vooral mee, maar je mag al snel zelf dingen proberen. Mijn grootste uitdaging tot nu toe?

  Via een tekening de hotspots voor de legionellabacterie aanwijzen in een waterleiding voor een heel kantoorpand. Heel gaaf dat je al snel verder leert te denken dan wat er op een tekening staat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier