Leidinggevend elektromonteur Tata Steel, Velsen
ENGIE
Velsen-Noord, North Holland, Netherlands
-13 minuuten geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als 1e Monteur E&I voer je werkzaamheden uit aan industriële installaties bij Tata STeel, één van de grootste staalproducenten ter wereld.

In deze functie werk je aan zowel nieuwbouwprojecten als aan renovatie van installaties.

Jouw werkzaamheden omvatten het gehele spectrum van elektrotechniek : Van het aansluiten van 240mm2 kabels tot het aansluiten van PLC's, besturingskasten, databekabeling, licht constructiewerk en het lopen van inspecties.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt ervoor dat installaties worden gebouwd en aangepast volgens de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.

Je taken zijn o.a. :

 • Werken aan nieuwbouw van installaties;
 • Renovatie van installaties
 • Uitvoeren van gepland onderhoud en inspecties
 • Klanten informeren over de uitgevoerde werkzaamheden
 • Administratieve verwerking van opdrachten
 • Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde team ben je een belangrijke persoon in de ontwikkeling van deze afdeling
 • FUNCTIE-EISEN

  Om de rol van 1e Monteur E&I bij ENGIE te kunnen vervullen, beschik je over de volgende zaken :

 • Minimaal MBO niveau 3 richting Elektrotechniek
 • Aanvullende vakgerichte opleidingen
 • VCA Basis of VCA-VOL
 • Bekend met MS-Word en MS-Excel
 • Zelfstandig, communicatief sterk, klantvriendelijk en accuraat
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Maud Kuipers via maud.kuipers engie.com

  Additional Information

 • Posting Date : Dec 20, 2018
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier