Junior CDD Analist bij ABN AMRO bank in Zwolle
Yacht
Zwolle, Overijssel, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij woonachtig in Zwolle en zou jij graag willen werken voor een van de top 3 banken in Nederland? Wil jij een bijdrage leveren aan het bestrijden van witwassen, financiering van terrorisme en financiële fraude?

Lees deze vacature en reageer! Functieomschrijving Vind jij het witwassen van geld, financiële fraude en financiering van terrorisme interessante onderwerpen?

Heb jij je altijd al afgevraagd op welke manier je geld kan witwassen? Of op welke manier je financiële fraude kan plegen?

Of heb jij je ook altijd al afgevraagd hoe terroristen gefinancierd kunnen worden? Dit zijn allemaal vraagstukken waar jij als analist mee te maken gaat krijgen.

Om dit tegen te gaan is het van groot belang om in de beginfase jouw klanten zo goed mogelijk door te lichten en te ; In de rol van CDD Analist New Client Take On neem jij de verantwoordelijk om de nieuwe klanten te onderzoeken, waar je gaat kijken of deze op een integere manier handelen.

 • Hierbij kun je denken aan in welke markt zij actief zijn, met welke landen zij zaken willen gaan doen, hoe de organisatiestructuur eruit ziet en in welke landen desbetreffend bedrijf is ;
 • Om dit jezelf eigen te maken heeft ABN AMRO hier een goed inwerkprogramma voor opgesteld. Dus beschik je over een HBO of WO diploma en heb jij al enkele jaren ervaring binnen de financiële sector?

  Wil jij je verder ontwikkelen binnen de wereld van ''Compliance & Risk'', solliciteer dan direct! Zou je meer willen weten over deze vacature?

 • Je kan voor meer informatie contact opnemen met Pim Broens via telefoonnummer 06-82123087 of via mail Functie-eisen Reageer als je het volgende hebt : Een afgeronde HBO of WO in bijvoorbeeld bedrijfskunde, rechten, criminologie;
 • Eén jaar werkervaring binnen finance of opsporing; Risicobewustzijn, waarin je risico's identificeert en adequaat behandelt;
 • Sterke analytische vaardigheden, waarbij je sterke verbanden kunt leggen en daaruit conclusies kan trekken; De Nederlandse taal spreekt en schrijft.

 • Leuk als je ook over het volgende beschikt : Je leergierig en resultaat gericht bent met goede communicatieve vaardigheden;
 • Je niet bang bent om het klantcontact aan te gaan en daarin de samenwerking met zowel collega's als de klant niet uit het oog te verliezen;
 • Proactief, stressbestendig en zorgvuldig. Bedrijfsomschrijving ABN AMRO is een bank met een groot en stevig Internationaal bankennetwerk.

 • Ze willen de overgang naar een inclusieve, circulaire en duurzame maatschappij versnellen. Dit doet de ABN AMRO door haar producten en diensten zo in te richten dat deze bijdragen aan een betere ;
 • Daarnaast biedt de ABN AMRO veel ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkelingen. Ze beschikken over een goed verzorgt vitaliteitsprogramma, zoals sporten en gezonde voeding.

 • ABN AMRO is ook erg innovatief met onder andere de betaalapp Tikkie en Moneyou. Locatie Zwolle Arbeidsvoorwaarden Dit zit erin voor jou : Één jaarcontract vanuit YACHT, waarbij je direct toegang hebt tot het grootste professionele netwerk van Nederland;
 • Persoonlijke ontwikkelingstrajecten om je tot professional op te leiden binnen de wereld van Compliance; Een salaris van € - € per maand, obv 40 uur, op basis van opleiding en motivatie;
 • Bovenop je salaris krijg je standaard 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen; Na één jaar werken via YACHT, daarna is het mogelijk om direct in vaste dienst treden bij ABN AMRO zelf.

 • Ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer op onderstaande knop en upload jouw cv een motivatie is nog niet ;
 • Sollicitatieprocedure Voor meer informatie neem je contact op met Pim Broens via telefoonnummer 06-82123087 Werken voor Yacht Yacht is dé organisatie van en voor professionals.

  Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat : jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

  Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk.

  Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier