Productiemedewerker
Alert HR Solutions
Heerlen, NL
5 dagen geleden

Je hebt ervaring in het werken met een metaalproductieomgeving? En zoekt verantwoordelijkheid? Dan stellen wij je graag voor bij een metaalbewerkingsbedrijf in omgeving Vaals.

Je richt je samen met je collega's op een efficiënte doorloop van orders. Het werk start met het lezen van de orders en het instellen van de machines.

Samen met je collega s bedien je de machines. Tussentijds controleer je permanent de kwaliteit, vooral visueel. Op het laatst worden de producten geteld, gereed gemeld in het systeem en via intern transport naar andere afdelingen vervoerd.

Daarnaast houd je je bezig met het ordenen van je werkplek en help je je collega's waar nodig.

Er wordt vooral gewerkt in dagdienst en in drukke tijden in verschoven diensten (tussen 7.00 tot 18.00 uur) en incidenteel in een middagdienst van 15.30 - 23.30 uur.

Ben jij deze allrounder en wens je meer informatie over bovenstaande vacature? Dan staan we je graag te woord.

Functie-eisen :

 • VMBO (richting metaal).
 • Metaalwerkervaring is vereist, bij voorkeur minimaal 6 maanden.
 • Nederlandse of Duitse taal goed beheersen.
 • VMBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.
 • Minimaal 1 jaar ervaring.
 • Uren per week : 30-40.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier