Projectorganisator
BAM Infra Nederland
Amsterdam, NLD
3 dagen geleden

Building the present, creating the future

Complexiteit van projecten, daar zit onze uitdaging! Kom jij ons komt versterken als Projectorganisator bij tenders voor provincie Noord Holland en diverse gemeentes?

Als de tender gescoord is dan vul jij als projectorganisator een belangrijke rol in bij de realisatie van het project.

Jouw missie

De rol van Projectorganisator binnen BAM wordt gezien als de rechterhand van de projectleider. Dat houdt in dat je de projectleider waarneemt waar mogelijk.

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de werkvoorbereiding en stemt af met de uitvoering. Je stuurt daarbij op inzet van medewerkers en planning.

Veiligheid staat voorop, maar uiteraard houd je ook je handen op de knip’; financieel in controle zijn is een belangrijk onderdeel.

In het Noord-Hollandse lopen op het moment meerdere projecten waar jij een onderdeel van kan zijn. Per project zijn er verschillende uitdagingen, taken en verantwoordelijkheden.

Zo draag je bij aan het gebiedscontract van de Provincie Nood-Holland waarbij je meedenkt over investeringsprojecten. Jij bent daarvoor leading om dit af te stemmen met de opdrachtgever.

Naast Provincie Noord Holland richten we ons ook op binnenstedelijke reconstructies en binnenstedelijk watermanagement. Dit doen we bij voorkeur met onze zusjes van BAM Verkeerstechniek, BAM Energie en Water en BAM Civiel.

Wat breng je mee?

Jij weet hoe je de opdrachtgever moet ontzorgen. Daarnaast ben je graag van alles op de hoogte, met name contractueel gezien.

Jij weet de projectleider van alle ins en outs te voorzien als het aankomt op verschillende contractvormen als Bouwteam, RAW en UAV-GC.

De nodige kennis en ervaring heb je hiervoor opgedaan in vergelijkbare rollen binnen de GWW en / of civiel. Je bent woonachtig in de omgeving van Noord-Holland mede gezien je werkgebied en standplaats Amsterdam.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een fulltime of parttime baan met een salaris die afhankelijk is van jouw ervaring.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 atv-dagen per kalenderjaar, en gebruik kan maken van de BAM leaseregeling.
 • Heb jij de ambitie om door te groeien? Vanuit de rol van Projectorganisator kan je werken aan jouw skills om door te groeien naar de rol van oa Projectleider.
 • BAM biedt voor jouw leercurve verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Dit gaat oa via onze BAM Learning waar verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie geboden worden.
 • Dit doen wij mede door verschillende modules E-learning beschikbaar te stellen, waarvan jij onbeperkt gebruik kan maken.

  Jouw werkomgeving

  Jouw werkomgeving is met name Noord- Holland. Naast een vestiging in Amsterdam hebben we ook een regiokantoor in Alkmaar.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier