Telefonisch medewerker International Truck Service , DAF Trucks N.V.
Randstad
EINDHOVEN, NL
2 dagen geleden

DAF International Truck Service

Als een truck onverhoopt strandt met pech of na een ongeval, dan is het prettig te weten dat de chauffeur volledig kan vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS).

Eén telefoontje naar DAF ITS is voldoende om deze service in gang te zetten, waar de chauffeur zich ook bevindt in Europa.

Het DAF ITS center is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Het team van ervaren ITS medewerkers (30) biedt alle hulp en assistentie die nodig is om de truck, met zo min mogelijk vertraging, weer op weg te helpen.

Dit betekent het adviseren van de chauffeur, het informeren van de thuisdealer en de reparerende werkplaats om zodoende de klant van optimale service te voorzien

De functie

Voor DAF Trucks in Eindhoven zijn we op zoek naar een telefonisch medewerker ITS.

Deze afdeling is de helpdesk van DAF waar chauffeurs binnen Europa met problemen of storingen 24 / 7 naartoe kunnen bellen.

In de functie zal de ITS medewerker de chauffeur adviseren, de dealer informeren en de dichtstbijzijnde garage contacteren zodat de problemen op een zo kort mogelijke termijn worden opgelost.

Als medewerker ITS heb je een zeer uitdagende en afwisselende baan. Je bent de steun en toeverlaat van de gestrande chauffeur die je graag van dienst wilt zijn.

Je zorgt samen met je collega’s voor een zo efficiënt mogelijk stranding-begeleidingsproces binnen heel Europa met een zo kort mogelijke reparatietijd tegen acceptabele kosten.

Jouw profiel

Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal in woord en geschrift

HBO werk en denkniveau

Technische affiniteit is een pré

Ervaring met telefonische dienstverlening

Je weet op een goede manier mondeling, telefonisch en schriftelijk te communiceren.

Je bent in staat te multitasken en kunnen werken onder tijdsdruk.

Flexibel inzetbaar, ook nachten en weekenden

Wij bieden

Bij DAF werk je in een professionele, innovatieve en veilige werkomgeving. Als je graag werkt in een internationale organisatie met een no-nonsense cultuur en ambitie, dan is DAF de opdrachtgever die je zoekt.

Naast een goed salaris, bieden wij je de volgende arbeidsvoorwaarden :

Pensioenopbouw

Het betreft een fulltime baan voor lange tijd via Randstad, met mogelijkheid op contract bij DAF.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Geert van der Velden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier