Word klantdata medewerker bij Rabobank in Utrecht
YoungCapital
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

In de functie van klantdata medewerkerzorg je er onder anderen voor dat de inkomende data op een goede manier wordt aangeleverd.

Deze data wordt door verschillende afdelingen gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Je voert kwaliteitscontroles uit en bent bezig met proces verbetering.

De afdeling

De afdeling Client Data Steward (CDS) houdt zich bezig met opvragen, verwerken en doorgeven van klantdata. De data moet op de juiste manier, op de juiste afdeling terecht komen.

Deze data wordt bijvoorbeeld gebruikt voor risico analyses. Op de afdeling wordt in het Engels gecommuniceerd vanwege de samenstelling van het team en de internationale klanten, het is daarom ook belangrijk dat je de Engelse taal onder de knie hebt in woord en geschrift.

De afdeling is bezig met het inzetten van vernieuwde systemen. Om tijdens deze overgang de werkzaamheden door te laten lopen is de afdeling op zoek naar een collega's die kan helpen de afdeling draaiende te houden terwijl dit gebeurt.

Naar verwachting zal dit tot minimaal eind december zijn.

Functieeisen

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Een nauwkeurige manier van werken.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto uurloon vanaf € 14,77 afhankelijk van je werkervaring;
 • Een uitdagende tijdelijke functie;
 • Werkervaring bij een toonaangevende bank;
 • Een internationale werkomgeving.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier