Junior Systeembeheerder
Korndewal
Zeewolde, NL
2 uur geleden

Functieomschrijving Junior Systeembeheerder

Met een team van 9 directe collega’s vorm je samen het ICT Services Team dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning en continuïteit van tientallen ICT-omgevingen.

Voornamelijk MKB in de grootte 10-200 medewerkers actief in de meest uiteenlopende branches. Zoek jij een technisch uitdagende functie waarin je niet alle uitdagende incidenten hoeft te escaleren?

Wij zoeken een Junior Systeembeheerder die meer wil leren dan basis cliënt- en werkplekondersteuning .

Als Junior Systeembeheerder ben je op zoek naar een functie waarin je jouw technische kennis en vaardigheden kan inzetten om het kennisniveau van de afdeling en de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger plan te tillen.

Je denkt graag voorruit in structurele oplossingen voor veelvoorkomende problemen en bent bij escalaties de aangewezen persoon om collega’s en klanten uit de brand te helpen.

Je start binnen het ICT Services Team om wegwijs te worden in de klantomgevingen en collega’s beter te leren kennen. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit oplossen van incidenten, monitoring klantomgevingen, signaleren van trends en bieden van structurele oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Je adviseert de klanten wanneer nodig en begeleid deelt actief kennis met jouw directe collega’s.

Als Junior Systeembeheerder zal je veel leren en jouw uitdaging steeds meer zoeken in mogelijk verbetering van de dienstverlening.

Je komt af en toe bij klanten op locatie om problemen te verhelpen en informatie in te winnen. Je groeit in taken en verantwoordelijkheden en levert daarbij een belangrijke bijdrage aan het kennisteam.

Je levert input aan de interne WIKI en ziet er samen met jouw collega’s op toe dat het informatiebeveiliging beleid gevolgd wordt.

Besturingssysteem : Windows 10 werkplekniveau, Windows Servers 2012 / 2016 / 2019. Software : Citrix, PFSense, Ubiquiti, Office365, Azure, Workspace365, Observium, Solarwinds N-Able, Starwind.

Hyper-V, VMWare. Hardware : Servers, laptops, desktops, printers, smartphones, switches, routers, firewalls, wifi. Methodieken : Best practices ITIL, scrum en Agile.

Functie eisen Junior Systeembeheerder

Een daadkrachtige, communicatief vaardige collega met de nodige (stage) ervaring op een klantgerichte supportafdeling. Je bent bij voorkeur uitvoerig bekend in het zelfstandig ondersteunen en beheren van ICT-omgevingen in de grootte 10 200 werkplekken.

Je wil jezelf verder ontwikkelingen in het oplossen van structurele problemen en begeleiden van collega’s waarbij je ook een bijdrage aan kleine migraties levert.

Je bent analytisch, resultaatgericht, goed in prioriteiten stellen en haalt energie uit overdragen van kennis aan andere collega’s

Arbeidsvoorwaarden Junior Systeembeheerder

Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. De kans collega’s te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en jezelf meer te focussen op de complexere incidenten en structurele problemen binnen de ICT-omgevingen.

 • Vast dienstverband o.b.v. 32-40 uur p / w;
 • GEEN DETACHERING maar een vaste baan binnen het ICT Services Team;
 • Bruto salaris tussen de €2200 - €3000 bruto per maand;
 • Beschikking over een poule auto voor incidentele klantbezoeken;
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren;
 • Persoonlijke opleidingsplan en doorgroeimogelijkheden;
 • Veel ruimte en waardering voor zelfstandigheid en initiatief.
 • Onze klant

  De organisatie waarvoor wij een vaste medewerker wervingen telt ongeveer 40+ medewerkers en profileert zich als een allround ICT-dienstverlener voor het MKB.

  De focus ligt op ontzorgen van organisaties op ICT-gebied in de grootte 10-200 medewerkers die actief zijn in uiteenlopende branches.

  Met een breed scala aan Managed Services waaronder Cloud oplossingen zoals online werkplekken en back-up oplossingen. Op infrastructuur gebied leveren ze internet en telefonie oplossingen.

  Op security vlak monitoring en proactief beheer van de omgevingen, managed firewall en Wifi oplossingen aangevuld met security awareness trainingen.

  Als Junior Systeembeheerder ben je bij deze organisatie aan het juiste adres als je houdt van een technisch inhoudelijke functie waarbij je ook af en toe op locatie bij klanten komt.

  Als je houdt van een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Veel ruimte om binnen jouw functie te groeien of evt.

  de overstap te maken naar consultancy. Meer weten? Bel gerust 033-4779337.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier