Opleiding tot schilder
Faber Personeelsdiensten
Den Bosch
4 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Jij bouwt, creëert en maakt als leerling schilder de dromen van een ander waar. Ken jij of ben jij iemand die jij ook dit mooie vak gunt?

Iemand die niet weet waar hij of zij moet beginnen omdat hij of zij nu nog niet in het bezit is van de juiste ervaring en of de juiste opleiding als leerling schilder?

Een dochter, zoon, vriend, vriendin of ander familie lid? Iemand die jij het werk als leerling schilder zo ziet doen? Iemand die op zoek is naar meer zekerheid, een beter betaalde boterham en een mooi vak?

Wij bij Faber maken ook graag dromen waar en komen daarom graag met een toekomstige leerling schilder in contact.

Waar gaan we jou voor klaarstomen?

Als leerling schilder en uiteindelijk ervaren schilder verzorg je het binnen- en buitenschilderwerk bij particulieren en bedrijven.

Je draagt een steentje bij aan het mooier maken van woningen, appartementencomplexen, flatgebouwen, scholen, sporthallen etc.

Verder ga je als leerling schilder de volgende werkzaamheden leren en uitvoeren; het schuren / afbranden / repareren van diverse ondergronden, gronden en aflakken, texen, afkitten en houtrot behandelen.

Zelfs glas zetten en behangen kunnen op je pad komen. Je gaat op pad met een vaste collega waarmee je na verloop van tijd kunt lezen en schrijven.

Kortom een super afwisselende functie met genoeg uitdaging!

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij iemand die schilder wilt worden en met zijn handen wilt werken. Je wilt mooi werk maken en creëren. In verband met veiligheid, klant contact en het succesvol kunnen afronden van de opleiding, is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Heb je al enige werkervaring als schilder? Mooi, we kunnen ons programma voor je aanpassen en ervoor zorgen dat er meer diepgang is in de werkzaamheden.

Je bent in staat om zelfstandig op onze opleidingslocatie in Helmond te komen.

Wat is het plan :

Wij willen meer zijn dan alleen een goed werkgever en samenwerkingspartner. Er is veel meer schilderwerk dan dat er schilders zijn.

Daarom bieden wij een opleiding met baangarantie. Opleiden blijft maatwerk, maar in de basis mag je als kandidaat dit van ons verwachten :

 • 0,5-1 dag : kennismaken
 • 4 weken : interne scholing
 • 10 weken : leer-werktraject in de praktijk (stage)
 • Aansluitend werken in de praktijk

  Carrière plan op maat : 1,5 jaar tot 2 jaar

 • carrière plan bepalen
 • werken met een leermeester
 • Vak volwassen kracht met een vaste aanstelling.
 • Meer weten?

  Wij hebben de ambitie om landelijk te gaan opleiden. Op dit moment bieden wij de opleiding echter enkel vanuit onze locatie in Helmond aan.

  Niet woonachtig in de omgeving, maar wel bereid om daar opleiding te volgen? Wij gaan graag met je in gesprek.

  Als goed werkgever leiden wij kosteloos op. Wel tekent de kandidaat bij ons een opleidingsovereenkomst. Bij Faber staan we voor persoonlijke aandacht, we kiezen daarom bewust voor kleine klassen.

  Enthousiast geworden en al iemand in gedachten? Gezien de kleine klassen hebben we beperkt ruimte. Kortom breng jezelf, hem of haar snel in contact met ons! Eerst meer weten?

  Ook dan horen wij graag van je! Neem contact op met : Ewout Viergever 06-20915699

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier