Teamleider Logistiek (Webshop)
Nelson Hoofdkantoor
HOOFDDORP, NL
22 uur geleden

Hoe jouw dag er uit gaat zien

Nelson Schoenen BV is een snelgroeiendfamiliebedrijf met zo’n 150 winkels, verdeeld over Nelson winkels, Ecco-,Skechers- en Timberland Brandstores.

Daarnaast bieden wij onze brede collectieaan via de webshop Nelson.nl,de fashion webshop Shoemixx.nl en via hét online warenhuis Wehkamp.

nl., Bol.com, Kleertjes.com en Amazon.nl

Onze collectie wordt opgebouwd uit eengevarieerd aanbod van A- merken. Daarnaast bieden wij onze klanten eenverfrissende private label collectie onder de merken Nelson en Dolcis.

Eenmodieuze maar betaalbare collectie die aanspreekt.

Alsschoenen klein genoeg waren, zaten ze in ons bloed. Met deze passie voorschoenen zorgen we er jaarlijks voor dat vele duizenden klanten het juiste paarschoenen vinden via onze winkels en online kanalen.

Nelsongroeit en ziet nog veel meer kansen om haar werkterrein en marktaandeel uit tebreiden door nieuwe vestigingen te openen, bestaande vestigingen teoptimaliseren en om de omnichannel strategie verder uit te bouwen.

Nelsongroeit! Kom jijvolledig tot je recht in een sterk groeiende omgeving waar in geïnvesteerdwordt, ben je een echte "Peoplemanager en ben je geïnteresseerd in processen ensystemen?

Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie van :

TeamleiderLogistiek (Webshop) Fulltime 40 uur per week

Wat ga je doen?

Binnen onsdistributiecentrum is het de uitdaging om het logistieke proces van zowel deonline verkopen als reguliere goederenstroom van en naar winkels en Wehkampvlekkeloos te laten verlopen.

Dit doen wemet in totaal zo’n 80 logistieke collega’s. Als Teamleider Logistiek (Webshop) benje verantwoordelijk voor het aansturen van onze logistiek medewerkers.

Je zorgtdat de processen op onze webshop worden geoptimaliseerd en hebt de potentie om ook de overige processen in ons distributiecentrum tedoorgronden / optimaliseren : van intake tot opslag en van webshop totkwaliteitscontrole.

Je denkt indeze functie mee met de ontwikkeling van de logistieke visie en het beleid enzorgt er mede voor dat deze geïmplementeerd en gedragen wordt.

Ook zorg je medevoor een optimale vertaling van de commerciële aansturing & besluiten naarde logistieke operatie.

Wie zoeken we?

Om in deze functie succesvol te zijn is het belangrijk dat je stevig inje schoenen staat, een echte teamspeler bent en mensen op alle niveaus mee weette krijgen in de ontwikkelingen die plaatsvinden.

Een echte Peoplemanager dus!

Ons distributiecentrum kenmerkt zich door een cultuur van aanpakken,waarin plezier en hard werken hand in hand (moeten) gaan.

Daarnaast vind je hetleuk om je te verdiepen in de logistieke processen zodanig dat je mede kuntzorgen voor efficiëntieslagen.

Dit vraagt om analytisch vermogen, cijfermatiginzicht en affiniteit met automatisering.

Goed om te weten!

Gezien de dynamiek en ontwikkelingen in onsdistributiecentrum werken wij met ploegendiensten. Dit betekent dat je ook zultwerken op een avond en / of weekenddag.

Je rapporteert in deze functie aan deLogistiekmanager.

Aanvullende functieeisen :

 • Je hebt een afgerondelogistieke HBO opleiding, bijvoorbeeld Logistiek & Supply Chain Management;
 • Je beschikt overminimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een logistieke omgeving;
 • Je bent toe aan eenvolgende stap in je carrière in een logistieke leidinggevende functie alsonderdeel van een commercieel bedrijf die volop in verandering is;
 • Peoplemanagement,ondernemerschap, eigenaarschap, commerciële kennis en kennis van logistiekeprocessen typeren jou.
 • Enthousiast?

  Wil jij ermede voor zorgen dat zowel onze winkels als ook onze online klanten de juisteschoenen op het juiste moment ontvangen, lijkt dit jou een ultieme kans om jeverder te ontwikkelen en herken jij je in deze functie?

  Dan komen wij graag metjou in contact! Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij graag!

  Solliciteer via https : / / werkenbijnelson.nl of stuur je motivatie metCV naar jobs nelson.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR,telefoon 088-0088100.

  Ben je benieuwd hoe een dag op het Nelson hoofdkantoor er uit ziet? We laten het je zien in deze video!

  Wat we van jou verwachten

  Teamplayer

  Passie voor schoenen en mode

  Representatief

  Nauwkeurig, gestructureerd

  Hands-on mentaliteit

  Coachend leidinggeven

  Communicatief vaardig

  Wat je van ons kan verwachten

  Afwisselend & uitdagend werk

  Marktconform salaris

  Ontwikkelingsmogelijkheden

  Personeelskorting

  Prettige sfeer & collega's

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier