Accountmanager
Boelen Adviesgroep
Zwolle, Overijssel, Netherlands
3 dagen geleden
source : Linkedin

Heb jij een aantal jaar ervaring met verkoop aan de horeca en ben je toe aan een nieuwe stap? Voor Winterhalter Gastronom Nederland zijn wij op zoek naar een Accountmanager Oost / Noord-Oost Nederland.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten van Winterhalter vaatwasapparatuur en systemen in de regio Oost / Noord-Oost Nederland.

Je richt je voornamelijk op het zoeken van nieuwe klanten, waar de oplossingen, kennis en ervaring van Winterhalter kunnen worden ingezet.

Naast het aantrekken van nieuwe klanten, beheer je ook de bestaande relaties.

Profiel

 • HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in een commerciële richting.
 • Een aantal jaren werkervaring in een commerciële buitendienst functie. Je bent in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Ervaring met de verkoop van investeringsgoederen aan de horeca is een pre.
 • Affiniteit met techniek en de producten van Winterhalter.
 • Als persoon ben je een doorzetter, maak je makkelijk contact en heb je overtuigingskracht.
 • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en proactief.
 • Ervaring met werken met een CRM systeem is een sterke pre.
 • Woonachtig in de regio Oost / Noord-Oost Nederland.
 • Wat heeft Winterhalter te bieden?

 • Uitdagende en zelfstandige functie binnen een innovatief en financieel gezond bedrijf.
 • Een uitgebreid inwerktraject waarin je de tijd krijgt de producten en klanten te leren kennen.
 • Een informele en collegiale werksfeer, waar de medewerkers bereid zijn elkaar te ondersteunen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en een auto van de zaak.
 • Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever, Winterhalter Gastronom Nederland B.V., is een succesvolle en gerenommeerde specialist op het gebied van professionele vaatwastechniek.

  Zij maakt onderdeel uit van het in 1947 opgerichte Duitse familiebedrijf Winterhalter Group. Het bedrijf wordt inmiddels aangestuurd door de tweede en derde generatie.

  Winterhalter is wereldwijd actief en heeft meer dan 40 vestigingen. De vestiging in Nederland is gevestigd in Oosterhout, telt circa 40 medewerkers en beschikt over een eigen warehouse.

  Winterhalter verkoopt een totaaloplossing, naast de machine maken ook waterbehandelingsapparatuur, reinigingsmiddelen en toebehoren onderdeel uit van deze oplossing.

  Afnemers bevinden zich vooral in de horeca, maar de producten van Winterhalter vinden ook hun weg naar bakkerijen, slagerijen, ziekenhuizen en bedrijfskantines.

  Klanten worden zowel rechtstreeks benadert, als via dealers. De machines worden geproduceerd in Duitsland en Zwitserland en kunnen aangepast worden aan de wensen van klant.

  Dit kan variëren van een enkele machine tot een complete wasstraat. Winterhalter onderscheidt zich van haar concurrenten door een hoogwaardige kwaliteit, een uitstekende service en een verregaand geprofessionaliseerde organisatie.

  Daarnaast staat innovatie hoog op de agenda. De medewerkers van Winterhalter zijn echte specialisten en denken mee met de klant om hen zo van de beste oplossing te voorzien.

  De cultuur valt te omschrijven als informeel, betrokken en samenwerkingsgericht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier