Solution Architect
Flexibility
Capelle aan den IJssel, NL
3 dagen geleden

Solution Architect Connectivity (M / V)

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van ICT-infrastructuren. Zij ontwerpen, realiseren, beveiligen en onderhouden complexe datacenter, werkplekinfrastructuren en communicatienetwerken.

Als Solution Architect ben jij degene, die de business strategie van klanten vertaalt naar passende ICT concepten. Je werkt complexe vraagstukken op conceptueel en / of technisch niveau uit en zet deze om tot werkzame en veilige technische architecturen.

Dit betekent dat je het vermogen hebt om goed de eisen en wensen te inventariseren en deze te vertalen in logische en kwalitatief hoogwaardige offertes.

Je verleent conceptuele en technische ondersteuning en geeft advies over de aangeboden diensten aan opdrachtgevers en binnen de organisatie.

Je maakt bij het uitwerken van offertes keuzes ten aanzien van het ontwerp en stelt een calculatie op. Daarnaast maak je desgevraagd een business case.

Je voert de technische regie functie met betrekking tot de offertes en zorgt voor afstemming zowel binnen- als buiten de organisatie.

Kortom je weet klantbehoeftes door te vertalen naar oplossingen en 'een brug te slaan' tussen de businessprocessen van de klant en technische oplossingen.

Wat vragen wij

Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau,

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als Architect en een technische achtergrond.

Je hebt ervaring met het uitwerken van concepten en technische oplossingen op het gebied van infrastructuren.

Je hebt een track-record in (W)LAN, WAN en security, bij voorkeur met de oplossingen van Cisco en / of HPE / Aruba..

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent een pragmatische, energieke en gedreven persoonlijkheid met doorzettingsvermogen. Je bent een teamspeler, en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties : Flexibiliteit, Creativiteit, Ondernemerschap, Probleemanalyse, Conceptueel denken en initiatief.

Wat bieden wij

Een afwisselende functie in een informele, prettige werkomgeving met uitdagende projecten,

Natuurlijk zijn een marktconform salaris, een leaseauto, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden inbegrepen.

De kansen om je te ontwikkelen en verder te groeien.

Sterker nog, de verwachting naar jou is, dat jij je blijft ontwikkelen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier