Senior verpleegkundige Cardiologie/Cardiochirurgie
HagaZiekenhuis van Den Haag
Den Haag, Zuid Holland
8 uur geleden

Jouw nieuwe baan

Als seniorverpleegkundige op de Cardiologie / Cardiochirurgie krijg je te maken met een scala aan werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het plannen en organiseren van werkoverleggen, welke je vervolgens ook zelf voorzit, maar ook het schrijven en herzien van protocollen, monitoren en aansturen van nieuwe verpleegkundigen, deelnemen aan multidisciplinaire overleggen met de Cardiologen / Cardiochirurgen / Arts-assistenten, het enthousiasmeren van het team en bij afwezigheid van het unithoofd neem jij de vervangende rol op je.

Samen met het unithoofd vertaal je Hart-Longcentrum-brede doelstellingen naar acties die door jou als senior worden uitgevoerd.

Zoals je leest betreft het een veelzijdige functie waarbij het varieert van een nuchtere kijk op zaken tot oog voor detail.

Het team en jouw rol in het team

Op de 8e etage in het HagaZiekenhuis hebben we 44 bedden verdeeld onder de Cardiologie en Cardiochirurgie. 8A is de Cardiologie, met enige overloop op 8B, waar de Cardiochirurgie zich bevindt.

De laatste jaren hebben we ons geconcentreerd op de samenwerking tussen beide afdelingen wat inmiddels heeft geresulteerd in een groep verpleegkundigen die voor beide specialismen is opgeleid en daarmee ook op beide werkzaam is.

Als seniorverpleegkundige zorg je voor de borging van deze samenwerking en ben je in de lead in beide teams.

We zijn een divers, gezellig team van + / - 55 verpleegkundigen waarbij de patiënt altijd centraal staat. Vanaf het moment dat de patiënt wordt ontvangen door één van onze vier planners achter de balie streven we naar hoge kwaliteit van zorg.

Als seniorverpleegkundige houd jij dit in het oog door middel van bijvoorbeeld de patiënt beoordelingen (feedbackradar), VIM-meldingen of klachten te analyseren en te communiceren naar het team, om de zorg te verbeteren en te borgen.

Daarnaast werken we intensief samen met de verschillende Cardiologen, Cardiochirurgen, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en physician assistents.

Ook voor hen ben jij als seniorverpleegkundige het aanspreekpunt als het gaat om verbeteren van werkprocessen, kwaliteit, samenwerking en communicatie.

Hierbij vertegenwoordig jij jouw team.

Bedrijfsinformatie

Waarom het HagaZiekenhuis?

 • Het Hart Long Centrum van het HagaZiekenhuis is hét regionale expertisecentrum voor acute hartzorg, cardiochirurgie, elektrofysiologie en ablaties, hartfalen en de longgeneeskunde.
 • Patiëntvriendelijkheid staat bij ons voorop, en dat merk je. Wij scoren namelijk hoog op het gebied van patiënttevredenheid.
 • We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren.
 • We bieden ruimte om zelf initiatief te nemen en we investeren in (door)groei en ontwikkeling.
 • Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding Verpleegkunde op zak en bent BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
 • Je hebt affiniteit met de Cardiologie / Cardiochirurgie.
 • Je bent een kei in plannen en organiseren. Het overzicht bewaren en een coördinerende rol bekleden is jou dan ook op het hart geschreven.
 • Wij hechten ook veel waarde aan werkplezier, jij werkt graag samen en bent daarbij een voorstander van zelfreflectie; je staat open voor de input van anderen en kan jezelf aanpassen waar nodig.

  Jij bent ook in staat om je directe en indirecte collega s feedback te geven. Jij kan buiten de lijntjes denken en hebt de overtuigingskracht om anderen hierin mee te nemen.

  Je kunt je goed luisterend opstellen, maar durft tevens je eigen mening uit te spreken. En alsof dat nog niet genoeg is waarderen wij ook een gezonde dosis humor.

  Arbeidsvoorwaarden

  Hier kun je op rekenen

  Je kunt rekenen op :

 • Een dienstverband van 32 tot 36 uur, het streven is dat je 1 kantoor-dag per week werkt. Daarnaast werk je onregelmatige diensten in de directe patiëntenzorg.
 • Een salaris van minimaal € 2.759,- tot maximaal € 3.922,- bruto per maand (), op basis van een 36-urige werkweek conform de .
 • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij .
 • Een contract bij werkgever HagaZiekenhuis, met een vaste aanstelling direct na het succesvol doorlopen van het inwerktraject.
 • Werken in het beste topklinische ziekenhuis van de regio; landelijk staan wij in de top 10 van beste topklinische ziekenhuizen.
 • Uitstekende bereikbaarheid; bus- / tramhalte Leyenburg bevindt zich voor de deur en je ov-kosten worden tot 50% vergoed.
 • Je auto parkeren en fiets stallen kan uiteraard in onze overdekte garage of op ons parkeerterrein.

  Als HagaZiekenhuis begrijpen we : je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je zelf lekker in je vel én in je werk zit.

  We helpen je daarom om energie te blijven krijgen van wat je doet. Met :

 • Onze HagaAcademie : hier vind je een gevarieerd aanbod aan onderwijs en opleidingen en word je begeleid bij je leerproces.
 • Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons heel normaal.

 • HagaBeweegt vind je de juiste steun, tips en activiteiten om je veerkracht te behouden. Omdat werken in de zorg is soms onvoorspelbaar is.
 • Onze fietsregeling, waardoor je op een goede (elektrische) fiets fluitend naar je werk fietst én profiteer je van fiscaal voordeel.
 • en nog meer HagaHappiness zoals korting op cultuur, het HaGala en werken op een steenworp van het strand!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier