Pedagogisch Medewerker | BSO Pret Enzo
smallsteps kinderopvang
Leiderdorp
3 dagen geleden

Over de locatie

Onze buitenschoolse opvang Pret en zo aan de Brugwacht in Leiderdorp, zit onder hetzelfde dak als kinderdagverblijf Ziezo.

We hebben op onze locatie 2 groepen die je kan vinden in diverse kamers zoals de poppenkamer, een chillkamer en een ruimte met leuke speelhoeken.

We hebben ook een heus atelier voor onze creatieve kunstenaars. Bij onze buitenschoolse opvang draait het om dóen, bewegen en ervaren, niet alleen binnen maar ook buiten, bijvoorbeeld op het grote speelplein van de basisscholen of op het grote grasveld Buchtplein naast onze locatie.

Wat leuk dat jij ook zo creatief bent, dan is de workshop schilderijen maken echt iets voor jou om te organiseren! Of willen de kinderen toch liever leren koken, dat kan, onze kinderen praten graag mee over het programma.

Kinderparticipatie noemen wij dat. Zo veel mogelijk afwisseling : dat vinden wij belangrijk, jij toch ook?

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier