Ondersteunende medewerker eindmontage
Connect
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Over jouw rol

Heb je werkervaring in de metaal / verspaning / constructie en zoek je een fulltime baan voor langere tijd en in de buurt van Emmen.

 • lees dan verder. Connect is voor haar relatie, een producent van hydraulische cilinders, op zoek naar 2 tot 3 medewerkers voor ondersteunde werkzaamheden op de afdeling eindmontage in de 2-
 • ploegendienst. Onze opdrachtgever ontwerpt, tekent, fabriceert, monteert, hydraulische cilinders voor de landbouwmechanisatie en grondverzet.

  Jobomschrijving

  Als ondersteunende medewerker eindmontage werk je zelfstandig, in een klein team, op de productieafdeling. Op basis van tekeningen en instructies ben je als ondersteunende medewerker eindmontage verantwoordelijk voor het op juist wijze monteren en samenstellen van hydraulische cilinders (o.

  a zuigerstang, bodemplaat, kop, deksel etc) voor machines in de agrarische sector en in bijvoorbeeld in grondverzet machines.

  Je verzamelt de losse onderdelen, verifieert de specificaties en assembleert de hydraulische cilinders. Er wordt van je verwacht dat nauwkeurig en veilig werkt.

  Ervaring in de metaaltechniek is een must. De cilinders wegen een aantal kilo's. Dit houdt in dat het werk fysiek van aard is.

  Houdt rekening hiermee! De werktijden zijn van maandag t / m vrijdag 06 : 00 - 14 : 00 (ochtenddienst) en Maandag t / m donderdag 14 : 00 -

  23 : 00 en vrijdag van 14 : 00 - 18 : 00 (middagdienst). De werkweek is 37.5 uur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier