Servicemonteur Speeltoestellen
Procestechniek.nl
, NL
7 dagen geleden

Onze vacatures

Functie omschrijving Servicemonteur Speeltoestellen

Voor een landelijk opererend bedrijf zijn wij in de Flevopolder op zoek naar een servicemonteur speeltoestellen. Als servicemonteur speeltoestellen ga je aan het werk op verschillende projecten in heel Flevoland.

Je verzorgt hierbij het onderhoud van diverse speelconstructies en hun omgeving. Denk hierbij aan het installeren, onderhouden en renoveren van diverse speeltoestel-

onderdelen en het gebruiksklaar maken van de ondergrond d.m.v. tegels of kunststof matten. Je bent dus eigenlijk een montagemedewerker, timmerman, grondwerker en stratenmaker in één.

Tevens krijg je de beschikking over een werkbus met daarin alles je nodig hebt.

Functieprofiel Servicemonteur Speeltoestellen

Je voldoet als servicemonteur speeltoestellen aan onderstaande eisen :

 • Je bent in het bezit van een VCA en SVS certificaat (of bereid deze te halen)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent graag buiten aan het werk
 • Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en flexibiliteit
 • Je kunt zelfstandig goed functioneren
 • Je bent technisch onderlegd, communicatief vaardig en fysiek sterk.
 • Bedrijfsprofiel

  Globen streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in haar relatie met medewerkers en opdrachtgevers. Met een landelijk netwerk van regiokantoren en inschrijflocaties is Globen in staat om in het gehele land personeel te matchen met haar opdrachtgevers.

  Globen zoekt continu mensen die trots hun steentje bijdragen!

  Wat wij je bieden

  Al vele specialisten zijn bij Globen Personeel aan het werk gegaan. Mensen die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan bieden wij :

  Een betrouwbare werkgever

  Een aantal certificeringen en normen garanderen bovendien dat Globen volgens alle van toepassing zijnde regels en wetten te werk gaat.

  Zo zijn loon, verzekeringen en pensioen altijd goed geregeld.

  Een afwisselende baan

  Globen benut altijd de kwaliteiten die een medewerker in zich heeft. Ben je breed inzetbaar, dan zal dit zich vertalen in uiteenlopende werkzaamheden bij onze opdrachtgevers.

  Goede begeleiding

  Met goede begeleiding zorgen we ervoor dat je op de juiste plaats bent en stellen we vast of er behoeftes zijn bij de verschillende partijen.

  Opleiding is een middel om kwaliteit, maar ook inzetbaarheid te vergroten. Zo ontstaan er doorgroeimogelijkheden op verschillende niveaus.

  Een laagdrempelige organisatie

  Globen is geen traditionele uitzendorganisatie of personeelsdienst maar een directe partner van haar opdrachtgevers. Dit is terug te vinden in onze bedrijfscultuur en draagt bij aan een goede samenwerking.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier